Arama sonuçları: *

1. Zealist

bu monitör alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/msi-27-g273cq-curved-1500r-va-2560x1440-wqhd-16-9-170hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-pm-HBC00004YLFCK
  2. Zealist

Yardım Monitör Tavsiyesi / Max 6 k

AMD RYZEN 5 7500F MPK 3.70 GHZ 6 ÇEKİRDEK 38MB AM5 5NM İŞLEMCİ GIGABYTE A620M H AM5 DDR5 6400 DP M2 MATX ANAKART GAINWARD GEFORCE RTX 4060TI GHOST 8GB GDDR6X 128 BIT EKRAN KART GSKILL FLARE X5 32GB (2X16GB) DDR5 6000MHZ CL36 DUAL KIT SİYAH RAM SAMSUNG 1 TB 980 PRO M.2 6900-5000 MB/S PCI-EXPRESS...
  3. Zealist

Bu Sistem Alınır Mı ? (+ Monitör Tavsiyesi )

Merhabalar Kardeşimin bilgisayarı bozulduğu için acil olarak yenisini almam gerekiyor bundan dolayı çok vaktim yok . Kendisi ortalama olarak günde 8-9 saat bilgisayar başında çalışıyor ve kullandığı iş sisteminden dolayı bilgisayarın hızlı olması çok çok önemli . Ekran kartının çok çok iyi...
  4. Zealist

Yardım KKTC İLGİNÇ MODEM SORUNU

tamam şimdi oldu sanırım DHCP çakışma problemi var :) 15 yıldır kıbrıs'ta yaşıyorum her türlü ağ sorunuyla karşılaştım ve genelde sorun internet sağlayıcısı şirket ile çanak sisteminden kaynaklanıyordu. Modemin ip adresini değiştirmeyi denedin mi ? 192.168.254.254 yerine 192.168.1.3 yapmayı...
  5. Zealist

Yardım KKTC İLGİNÇ MODEM SORUNU

WDSL sistem kullanırken telefon geldiğinde neden kopma olsun onu anlamadım ? WDSL (çanaklı) internet kullandığın için veri sağlayıcı şirketin özel bir modem ayarı yapması gerekiyor . Çanaklı sistem kullandığın için eğer internet şirketine ait istasyon uzak mesafede veyahut önünde apartman ağaç...
  6. Zealist

Tyt 223 puanla hangi bölümler gelir?

tabi ki mümkün ama önce hedef belirlenip o nokta üzerinden ilerlenmesi gerekiyor. Hayattan tamamen soyutlamak diye bir şey yok zamanlı düzenli ve devamlılığı olan çalışma yöntemleri seçilmeli. Arkadaşımızın bir hedefi bir hayali yok sanırım çünkü herhangi bir bölüme yerleşip bir şeyleri...
  7. Zealist

Tyt 223 puanla hangi bölümler gelir?

bir abin olarak tavsiye vereyim. Seneye daha iyi daha güzel hazırlanıp tercih yap çünkü tercih yapıp yerleşsen bile boşa zaman kaybedeceksin ve bu hayatta geriye getiremediğin tek şey zamandır.
  8. Zealist

ADSL 2+ Modem ile VDSL çalıştırma.

Merhabalar Modemim td-w8961n bu model ile maksimum ADSL2+ Çalıştırabiliyorum ve vdsl desteklemiyor ancak yeni kullanacağım VDSL internet paketi 24 mgb olacağından kullanma imkanım olabilir mi ? mevcut modemimin max mgb değeri 24 zaten 100 mgb ler imkansız yaşadığım yerde. yoksa direk modem...
  9. Zealist

Bu 3 kulaklığın arasında kaldım yardımcı olurmusunuz ?

razer ve rampage uzun süre kullanımda boyun ağrısı yapıyor. diğer model hakkında bilgim yok maalesef . size tavsiyem 3d, hassas ses yalıtımı , frekans okuma aralığı , bass gücü , db vs vs 'nin yanında ağırlığını da dikkate alarak seçmeniz. Üst sekment sennheiser , shure , akg gibi kulaklıklarım...
  10. Zealist

Kuveytturk banka ile alakalı

hesap kapanması söz konusu olamaz sadece ıslak imzanızı yenilemenizi isteyebilirler. Islak imzanızı bulunduğunuz ilin merkez şubesinde yenileyene kadar sadece işlem yapma sınırlaması getirilebilir.
  11. Zealist

Puff sigara zararlı mı?

14 yıldır sigara içen biri olarak sadece şunu söyleyebilirim ki içme kardeşim. git çekirdek çitle ama içme ! 1682361394 sigaraya başladığımda ben de kendimi böyle teselli ediyordum '' içime çekmiyom ki nolcek ''
  12. Zealist

Valorantı çok ciddiye alıyorum

ne buluyorsunuz şu oyunda anlamış değilim ... hiç zevkli değil
  13. Zealist

New World Online Oynayan var mı aramızda ?

yani bir bakalım olmadı deneyeceğim sanırım new world'ü yoksa tekrar knight metin2 falan indireceğim sıkıntıdan. doğru düzgün bir şey bulamadım
  14. Zealist

geçen bir youtube yorumuna denk geldim o kadar güzel tercüman olmuş ki duygularımıza. Şöyleydi ;
  15. Zealist

evet yok ... çok baktım çok inceledim elle tutulur bir şey bulamadım.
  16. Zealist

New World online oynayan var mı aramızda ? tavsiye eder misiniz ya da benzer mmo önerebileceğiniz bir oyun var mıdır ?
  17. Zealist

🔥İndirim Maxword Soundbar 40w 299 TL

üzerinde sd kart girişi olan soundbarlar hep korkutmuştur beni xD
  18. Zealist

Visual Studio Kod çalıştırma sorunu

ekran görüntüsü atar mısın
  19. Zealist

Bu siteden almalı mıyım

https://www.sikayetvar.com/medikalincom 1679653820 https://www.hepsiburada.com/mesilife-sw-g06b-duvar-tipi-boy-olcer-pm-HBC00000GP6HH 30 TL Fazla verip kafam rahat olsun dersen buna bakabilirsin. Kullanıcı yorumları iyi görünüyor
  20. Zealist

Yardım Erkek Parfüm Önerisi

Kışın bleu de chanel Edt ( eskiden dior sauvage edt kullanıyordum onu da tavsiye ederim ) Yazın acqua di gio giorgio armani Edt
Top Bottom