aga anla işte immo düzeyinde olsan silver olamazsınDeğilmiyim alla alla
sakin ol ve yavaşça valorantı silValorant'ı çok ciddiye alıyorum,bir çok video izledim çözümün "eğlenmek için oynamak"ta olduğunu biliyorum ama olmuyor,gerçekten çıldırıyorum.şuanki güncel rankım gümüş 3 ama hayatımda en emin olduğum şey varsa o da immo düzeyinde olduğumdur,öyle altın falan olup immo gibiyim diyen eziklerden değilim.gerçekten immoyu hakediyorum bunu zaten kendime kanıtladım,ama oyunu ciddiye aldığım için yükselemiyorum.oyun içinde stratejiyi falan düşünceğime adamın beni öldürmesini düşünüyorum.Lütfen yardım edin
iyi dedinçöp oyun
Aynısını lolde yaşadım dünyanın en toxic insanı olarak 150 hesap ban yedim en sonunda west challengera çıkmıştım ama şimdi oturup bir kere bile açıp oynayasım gelmiyor lolü aynı şeyi valorantta yaşıyorum immo3 üm şuan bakalım buda zirvede kalır diye düşünüyorum her şey gelip geçici o yüzden bu kadar önemsemek sorun.kardeşim bir oyun takıntı veya saplantı haline gelirse ondan uzaklaşman hayatın ve senin için en iyi seçim olur 24 yaşındayım ve 16 17 yaşında hırstan gözüm dönmüş ve bir oyunun en tepesine kadar çıkmıştım şimdiyse sadece o verdiğim zamana üzülüyor ve bana hiçbir şey katmadığına tanık oluyorum hala dönebilecekken uzaklaştırıyorum kendimi. eğer bir oyundan keyif almak yerine bu duruma düştüysen silmen senin açından iyi olacaktır ben valo oyuncusu falan değilim bana çocuk oyunu gibi geldiğinden de pek ilgilenmiyorum en fazla bir kaç kızla girdim onda da 8 yaşında bir çocuktan sesli de küfür yemiştim