Neler Yeni

Valorantı çok ciddiye alıyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen çok sinirlisin papatya çayı iç

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Değilmiyim alla alla
aga anla işte immo düzeyinde olsan silver olamazsın
elmas 2'yim şuanda 60hz oynuyorum yan hesabım gold arada ondan giriyorum 35 40 vurup kazanıyorum o kadar vursan sende çıkarsın elmas 2'de 20 25 falan vuruyorum genelde

Helixo

80+ Bronze
Valorant'ı çok ciddiye alıyorum,bir çok video izledim çözümün "eğlenmek için oynamak"ta olduğunu biliyorum ama olmuyor,gerçekten çıldırıyorum.şuanki güncel rankım gümüş 3 ama hayatımda en emin olduğum şey varsa o da immo düzeyinde olduğumdur,öyle altın falan olup immo gibiyim diyen eziklerden değilim.gerçekten immoyu hakediyorum bunu zaten kendime kanıtladım,ama oyunu ciddiye aldığım için yükselemiyorum.oyun içinde stratejiyi falan düşünceğime adamın beni öldürmesini düşünüyorum.Lütfen yardım edin
sakin ol ve yavaşça valorantı sil

Zealist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Memet K.
ne buluyorsunuz şu oyunda anlamış değilim ... hiç zevkli değil

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
arkadaşlar size acı gerçekleri söylüyorum hangi elodaysanız onu hakediyorsunuz herkes plattken dia yım silver ken immoyum diyebilir :D ben yücelik 3 civarı chill takılıyorum ama smurfe girince dia bile olsalar hataları olsun aimleri olsun çok göze batıyor bana bot gibi geliyorlar hele silverı saymıyorum bile 1vs9 atılıp takım çok rahat taşınacak bir elo bu hayalleri bırakmanızı öneririm haketsen zaten o elo da olurdun immoyu hakediyorum demedim hiçbir zaman asc 3 98 puan dan düştüm ama yine de demedim hakedersem çıkarım zaten

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Demek ki yeterli değilsin. İmmo gibi oynamıyorsun sadece öyle oynadığını sanıyorsun.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Valorant CS yerine farklı türlere yönel bence. Örenğin COD Battlefield gibi. Ben Valoranta girince elim ayağım sinirden titremeye başlıyor ama diğer oyunlarda daha chill takılıyorum ve aldığım zevk daha fazla kesinlikle

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Murat
kardeşim bir oyun takıntı veya saplantı haline gelirse ondan uzaklaşman hayatın ve senin için en iyi seçim olur 24 yaşındayım ve 16 17 yaşında hırstan gözüm dönmüş ve bir oyunun en tepesine kadar çıkmıştım şimdiyse sadece o verdiğim zamana üzülüyor ve bana hiçbir şey katmadığına tanık oluyorum hala dönebilecekken uzaklaştırıyorum kendimi. eğer bir oyundan keyif almak yerine bu duruma düştüysen silmen senin açından iyi olacaktır ben valo oyuncusu falan değilim bana çocuk oyunu gibi geldiğinden de pek ilgilenmiyorum en fazla bir kaç kızla girdim onda da 8 yaşında bir çocuktan sesli de küfür yemiştim

Vurallame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Vural
kardeşim bir oyun takıntı veya saplantı haline gelirse ondan uzaklaşman hayatın ve senin için en iyi seçim olur 24 yaşındayım ve 16 17 yaşında hırstan gözüm dönmüş ve bir oyunun en tepesine kadar çıkmıştım şimdiyse sadece o verdiğim zamana üzülüyor ve bana hiçbir şey katmadığına tanık oluyorum hala dönebilecekken uzaklaştırıyorum kendimi. eğer bir oyundan keyif almak yerine bu duruma düştüysen silmen senin açından iyi olacaktır ben valo oyuncusu falan değilim bana çocuk oyunu gibi geldiğinden de pek ilgilenmiyorum en fazla bir kaç kızla girdim onda da 8 yaşında bir çocuktan sesli de küfür yemiştim
Aynısını lolde yaşadım dünyanın en toxic insanı olarak 150 hesap ban yedim en sonunda west challengera çıkmıştım ama şimdi oturup bir kere bile açıp oynayasım gelmiyor lolü :D aynı şeyi valorantta yaşıyorum immo3 üm şuan bakalım buda zirvede kalır diye düşünüyorum her şey gelip geçici o yüzden bu kadar önemsemek sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,585
Üyeler
164,337
Son üye
ritexyxd
Top Bottom