Neler Yeni

Valorantı çok ciddiye alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Vehbi
kanka immoyum 20 yaşındayım 12 yaşından beri fps oyunları oynuyorum fps ve strateji bilgimi sen hesapla. oyunu ciddiye alınca solo kasmak zor takımlar saçma geliyor ama 1 ay sadece troll takıldım hiç kasmadım yine immo oldum (sezona dia başlattı). ve yine pay biç anlattıklarımdan demekki kendini hala geliştirmen gerekiyor.
Eksikliğim oyunu ciddiye almam söylüyorum zayen

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Bende bunu diyom kanka.mentalim öldü çözüm arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısaca dia değilim lafına öyle yazdım demek istiyosun
Kanka eskiden ben de golddan çıkamıyordum yan çar açtım ilk 5 rank belirleme maçında agalarla girdim 4'ünü aldım yücelik attı kendim gire gire immoya çıktım hesap güzel oldu yani
Yan çar geç derim

En İyi Cevap
3
Bende bunu diyom kanka.mentalim öldü çözüm arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısaca dia değilim lafına öyle yazdım demek istiyosun
Kankam tamam sen silver bir immosun, ayrıca dia hesaplarımdan bir kaçının ismini verebilirim. Oyun da lig yüksedikçe tryhardlaştığı için düşük elo seviyorum. Diaya kadar kasıyorum. Ayrıca bro neden yalan söyliyeyim sana hava atmak bana ne katacak?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Ara ver kendine düzeyinde Duo bul. Solo çok sıkıcı oyun. O ranklarda çok takıldım takımla çıka çıka Dia 2 oldum gerisini de kasamiyorum zamanım yok. Yücelik arkadaşla girip yuceliklere karşı mvp atıp cikabiliyorum ama sonuç olarak elmasım. Aimim iyi olabilir bu oyun %50 mental %30 gamesense %20 ise aimdir.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Reis silmekle bitmiyor immo olsam silerim şuanki amacım immo olmak.takıntı haline geldi artık
kanka oyun alt tarafı :D sırf eğlencesine giriyordum mesela 3 arkadaş giriyoruz, rankedda takılıyoruz ediyoruz ama kahkaha atarak oynuyoruz, tavsiye ederim

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Valorant'ı çok ciddiye alıyorum,bir çok video izledim çözümün "eğlenmek için oynamak"ta olduğunu biliyorum ama olmuyor,gerçekten çıldırıyorum.şuanki güncel rankım gümüş 3 ama hayatımda en emin olduğum şey varsa o da immo düzeyinde olduğumdur,öyle altın falan olup immo gibiyim diyen eziklerden değilim.gerçekten immoyu hakediyorum bunu zaten kendime kanıtladım,ama oyunu ciddiye aldığım için yükselemiyorum.oyun içinde stratejiyi falan düşünceğime adamın beni öldürmesini düşünüyorum.Lütfen yardım edin
psikolojin bozulmus immo falan değilsin

Top Bottom