Arama sonuçları: *

1. Walter1White

Çözüldü✓ UEFI desteği var ama yine de siysh ekran oluyor

Aga ben ekran kartı değişeli 6 ay falan oldu bu rom atma olayı da senin kartı garanti dışı bırakır haberin olsun. Yanlış bilgi de vermek istemem, ytden kılavuz video izleyip anladığınızdan emin olduktan sonra vbiosu kurabilirsiniz.
  2. Walter1White

Ram yükseltme sonrası Roblox oynarken takılma sorunu

Merhabalar arkadaşlar. Ram yetmediği için hem de valorant gibi oyunlarda bir nebze FPS artışı sağlamak istediğim için ram yükselttim 16GB 2133mhz den 32 gb 3200 MHz ramlere geçiş yaptım ancak Robloxa girince bir sıkıntı olmaya başladı Oyunda yeniden doğarken ya da esc menüsünü açarken bu...
  3. Walter1White

Çözüldü✓ Rastgele takılmalar, mavi ekranlar

format atmaya karar verdim.
  4. Walter1White

Çözüldü✓ Rastgele takılmalar, mavi ekranlar

Merhabalar arkadaşlar son zamanlarda bilgisayarda rastgele takılmalar oluyor mavi ekran yiyebiliyorum. özellikle en çok Video izlerken / Oyun oynarken, Discordda arkadaşlarla takılırken yaşıyorum bu durumu. sürekli rastgele takılmalar oluyor düzeliyor ancak düzelmezse mavi ekran alıyorum...
  5. Walter1White

Xiaomi Redmi Note 8 Pro'dan iPhone 8'e geçilir mi ?

nedir şu apple sevdanız arkadaş sevilcek tarafıda yok geçme kanka telefonda sorun yoksa hatta varsa da geçme git düzgün bişi al
  6. Walter1White

Yanlış kargo gelse iade eder miydiniz?

tabii ki hayır bu onların suçu
  7. Walter1White

NİHAİ Performans Modu Çıkmıyor?

// MİCROSOFTTAN ALINTIDIR Eğer bilgisayarınızın güç seçenekleri arasında Nihai Performans seçimi de olsun istiyorsanız aşağıdaki yolu takip edebilirsiniz. 1) Yönetici haklarıyla Komut istemi penceresi açın. 2) Bu pencereye powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61...
  8. Walter1White

ryzen9 5950x watt çekmeme sorunu

chat gpt böyle diyor
  9. Walter1White

VALORANT açınca internet kesiliyor ???

okudun mu konuyu ??? ayrıca hiç ip ban atıldığını görmedim sayısız kez spoof yaptım bence bana bilmediklerimi anlatın
  10. Walter1White

selamlar @Emmree öncelikle tüm 2005 lilere geçmiş olsun çıktık sınavdan şöyle, windows 11 olan ssdleri taktım valorant sorunsuz açılıyor ama o SSD'lerde de ban sorunu var disk banı yüzünden hile bile açmasam ban yiyor giriş yapılan hesaplar. windows 10 1809 sürümünde yaşıyorum bu internet...
  11. Walter1White

başka oyun denemedim hiç ama deneyeyim cs falan belki bendedir sorun
  12. Walter1White

başka kablo yokki hocam koridorda duvarın dibine sabit kablom ve kabloyla neden alakalı olsun ki valorantı açmadıkça internet sorunu yok ama açarsam oyun açılmadığı gibi internetimi bozuyor. 1686934770 usb wifi adaptörüm var taktım girdim sorun yok neden kabloda sorun var hwid banım vardı spoof...
  13. Walter1White

@Emmree bump için özür dilerim kimse yazmadı sabahtan beri sen bakarsın belki diye etiketliyorum yaşıtız ama sen her şeyi benden daha iyi anlıyorsun 3 yaşımdan beri pc kullanmama rağmen ;)
  14. Walter1White

valoranta girince internet kesiliyor yada VAL 51 ya da VAL 43 hatası geliyor ama onun dışında hiçbir sorun yok.. Yaptıklarım: riot clienti tekrar kurmak ethernet driveri yeniden kurmak, speed & duplex ayarı pcyi defalarca yeniden başlatmak sfc ve DISM cmd komutları internet sağlayıcımı arayıp...
  15. Walter1White

Bu flaşladığım şey gopupdater ile oluyor ve başka vbios bulursam deneyeceğim umarım bi secure boot uğruna kartı brick etmem. Anakart banını kaldırmak için spoof yaptım garanti de kabul etmez anakartı yada ekran kartımı 1686491826 @Emmree çok teşekkür ederim hocam Techpowerupdan başka bi rom...
  16. Walter1White

Evet onu asla kapatmama izin vermiyor. :( Birkaç kez kapanıp açılıyor anakart sonra CSM açılmış oluyor biosta bakınca.
  17. Walter1White

Merhaba. Ben Windows 11 de valorant için secure boot açmaya çalışıyorum Anakartım gigabyte A520m-h. ekran kartım AMD r9 380. UEFI desteği yok normalde bu ekran kartında ama ben technopatdan ekran kartı biosuna UEFI eklemeyi yapıp da denedim hala sorun devam ediyor gpuma UEFI desteği kurmuş...
  18. Walter1White

Mavi Ekran Win10 enterprise ltsc (Tiny10)

Hocam hdsentinel de %100 sağlık gösteriyordı ve smart hatası göstermiyordu hdtune bakmadım zaten 2 tbye yakın transfer yapılmış Max. Rame gelecek olursak testi yapamadım uefi desteği yok boot edemedim en son çare biosu güncellerim o da olmazsa ne yapabilirim
  19. Walter1White

Anladım dediklerinizi yapıp geri döncem hocam. Teşekkür ederim. Linuxda mavi ekran falan olmadığı için donuyordu zorla kapatmak zorunda kalıyordum.
  20. Walter1White

@Emmree https://dosya.co/3xv2yvlbwlr7/dumplar.zip.html
Geri