Arama sonuçları: *

1. C

Asus TUF Gaming A15 FA507NU ısınma sorunu yardım.

Boş boş yorum yapıyorsun yahu. Ürünü iadeye verip nasıl geri alırım diye buradaki insanlara soru soruyordun şimdi gelmiş laptopu kötülüyorsun. Ürün elinden gidince kötülemeye başlamış. Düşürmeyin kendinizi bu kadar.
  2. C

Asus TUF A15 alınır mı?

Buradan sorabilirsin dostum seninle birlikte başka almaya niyeti olan arkadaşlar varsa onlarda görmüş olur
  3. C

Öneri Niyeti bozduk artık bunu aldım

Satıcı da Hepsiburada 27.600 den almıştım.
  4. C

Birkaç ay önce Hepsiburada satıcısından aldım. Ben memnunum hiç sıkıntı yaşamadım.
  5. C

Bende var dostum ürün aktif kullanıyorum.
  6. C

Asus TUF A15 alınır mı?

Dostum bende Asus tur a15 7735 hs 4060 kullanıyorum ben memnunum arkadaşın yaşadığı sıkıntıları yaşamadım 240w adaptör bana yetiyor şarjımda oyun oynarken doluyor. Burada çok kişi var basmakalıp giden, ürünü kullanmayıp çok ısınıyor şarj bitiyor vs gibi cümleler kuran. Sorun varsa ben ürünle...
  7. C

Çözüldü✓ 35-40k taksitle alınabilcek rtx laptop alıcam yardım edebilirmisiniz

Ne oldu ki? Seninde yüzün hiç gülmedi 😀
  8. C

Çözüldü✓ 35-40k taksitle alınabilcek rtx laptop alıcam yardım edebilirmisiniz

Dostum sen bu laptop ile ilgili foruma yazmıştın zaten. İade etmedin mi bu ürünü?
  9. C

Yaz İndiriminde Neler Aldınız

Bu oyunlardan Türkçe olan varsa öneri yaparmısınız arkadaşlar yabancı dil olunca anlamıyorum oyun zevk vermiyor.
  10. C

ASUS Tuf Gamıng A15 Fa507nv-lp038 aşırı ısınma sorunu

Dostum Asus aynı model bende de var fa 507 nv klavye ortası ısınıyor evet. Ben turbo kapadım birde klavye aldım 4 gündür saatlerce oynuyorum (10 saat üzeri) bir sorun yok turbo kapatınca cpu sıcaklığı vs 70 civarı takılıyor. Benim ısınmayla sorunum yok ısınmayan laptop da bulamayız zaten.
  11. C

Asus a15 FA507nu laptop soğutucu

Dostum ısınmayan laptop zor bulursun çıkarsa oda fiyatına göre tuzlu oluyor. İşlemci de turbo kapatırsan 10 dereceden fazla düşüşler oluyor onu deneyebilirsin aynı ürünü bende kullanıyorum.
  12. C

60 Bin TL PC toplama

Çokta acele etmeyin bu arkadaş hergün konu açıp benzer soruları soruyor sonunda hiçbirini beğenmiyor.
  13. C

🔥İndirim Torchlight Serisi ve Hob İndirimde! Alınır mı?

Biz nerden bilelim oyunu oynayıp oynamayacağını yada sevip sevmeyeceğini?
  14. C

Yardım Asus Rog Strix Aura Alınır mı?

Ayrıca milletin sana sert yapma nedeni herkese gına gelmiş olması.
  15. C

Asus öneren yok dostum demekki kullanan da yok adam kullanmıyorsa nasıl yorum yapsın bak üstteki arkadaş kullanıyormuş tık demedi yazmış şimdi bende o ürün yokken nasıl söyleyeyim ürün çok kötü vs. Bende laptop var aynı ürünü kullanan adam beğenmedim demiş iade etmiş ben beğendim kullanıyorum...
  16. C

Dostum buradan aldığın öneri işine yaramadıysa seni zarara uğrattıysa neden hala buradan öneri istiyorsun ki? Kafanda olan model vardır açarsın YouTube dan inceleme videolarına bakarsın kafana yatarsa alırsın en temizi.
  17. C

Bu konu sahibi arkadaş maalesef her konuda böyle kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyor neden sürekli konu açıyor anlamıyorum. Yapılan her öneriyi bir başka kişiye daha onaylatma çabası var. Bir arkadaş Asus çok iyi deseydi konu bu kadar uzamayacaktı 😀
  18. C

asus tuf gaming a15 fa507nu-lp052 yardım lazım

Ya dostum sen kullandın mı? Fanboysun her başlıkta bu ürünü önerip duruyorsun varmı elinde cihaz merak ediyorum gerçekten. Kaç tane konu okudum laptop ile ilgili senin ve Casper önerin hepsinde var hiç istisna yok. 1687328531 Dostum ürünün 4060 ekran kartlı modelini kullanıyorum bütçen yetiyorsa...
  19. C

500-600 arası klavye önerisi

Sen yazılanı görmüyor musun adam bu bütçede yok fiyat artırma şansın varmı demiş, yazarak atar yapıldığını nereden anladın?
Top Bottom