peki daha ucuzu var mıHocam bu bütçede en alınabilecek https://www.trendyol.com/hp/pavilio...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.28.8 bu ürün switchleri outemu diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bütçeyi arttırma şansınız olursa daha iyi öneriler gelecektir bu bütçede çok bir ürün yok.
dostum türkçen zayıf mı bu bütçede çok bir şey yok diyor arkadaş belki 1 2 düşük kalite ürün vardır diye sordum bu konuda senin bu şekilde konuşman beni rahatsız etti ve yine aynı konuşma tarzını yapıyorsun bu şekilde laf vurmaya çalışacağına yazmamayı veya yok demeyi tercih edebilirsinSen yazılanı görmüyor musun adam bu bütçede yok fiyat artırma şansın varmı demiş, yazarak atar yapıldığını nereden anladın?
ve aynı ürünün daha ucuzu olma ihtimali var bu ürün stokta yok diğer yerde 680 mi 690 mı ne zaten 700lere kadar çıkabilecek olsam alırdım 500 600 arası bir şey alabilirim yine de 40 tl daha koyup bunu almayı düşündüm ama bitmiş ne yapayım ? sormaktan başka ne yapabilirimSen yazılanı görmüyor musun adam bu bütçede yok fiyat artırma şansın varmı demiş, yazarak atar yapıldığını nereden anladın?