Neler Yeni

Öneri Niyeti bozduk artık bunu aldım

heyyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Çağrı
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

CptSpork

80+ Bronze
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Forumda çok önerilen bi model olduğunu hatırlıyorum. Donanım Arşivi'nin son videosundaki tanımlara uyan bi laptopsa uzun süre götürür sizi :D

heyyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Forumda çok önerilen bi model olduğunu hatırlıyorum. Donanım Arşivi'nin son videosundaki tanımlara uyan bi laptopsa uzun süre götürür sizi :D
Hocam oradaki tanımlar nasıl oluyor pek anlamıyorum da bi bakabilir misiniz uyuyor mu sizce onlara

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Murat demir
fiyatları pek takip edemediğim için o konuda bi yorum yapamıycağım maalesef, fakat çok güzel bi alet kalite ve donanım olarak hayırlı olsun

CptSpork

80+ Bronze
Hocam oradaki tanımlar nasıl oluyor pek anlamıyorum da bi bakabilir misiniz uyuyor mu sizce onlara
Watt'dan, adaptörden vb. bahsediyordu hocam. Ama forumda çok önerilen bi model olduğu için muhtemelen sorun yaşamazsınız. Fiyatı konusunda yorum yapamıyacağım laptop piyasasını 4 yıldır takip etmiyorum.

heyyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Çağrı
fiyatları pek takip edemediğim için o konuda bi yorum yapamıycağım maalesef, fakat çok güzel bi alet kalite ve donanım olarak hayırlı olsun
Teşekkürler şimdilik bana uygun geldi gibi fiyat farksız 6 taksite böldüm zaten

CptSpork

80+ Bronze
Teşekkürler şimdilik bana uygun geldi gibi fiyat farksız 6 taksite böldüm zaten
O zaman çok iyi hocam. Faizsiz 6 taksit ise zaten enflasyon vb. derken çok güzel fiyata almışsınız.

heyyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Çağrı
O zaman çok iyi hocam. Faizsiz 6 taksit ise zaten enflasyon vb. derken çok güzel fiyata almışsınız.
Aynen zaten onun da asgarisini ödüyorum rahat bir şekilde ödenip bitiyor problem olmuyor :D

heyyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Çağrı
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
Birkaç ay önce Hepsiburada satıcısından aldım. Ben memnunum hiç sıkıntı yaşamadım.

TİTAN.

80+ Platinum
Top Bottom