yok hocam onu da kullandımgayet iyi güle güle kullanın, toplama laptop markaları bile daha pahalı.
asus bu işin iyilerinden, umarım düz 36kya aldınız 500 TL kuponu ıskalamadınız![]()
Monster Tulbar T7 V20.6.2 arasında gittim geldim Monster için pek iyi yorumlar görmedim açıkcasıgayet iyi güle güle kullanın, toplama laptop markaları bile daha pahalı.
asus bu işin iyilerinden, umarım düz 36kya aldınız 500 TL kuponu ıskalamadınız![]()
bu arada 140lıkmış bu, hp victuslar 115 sanırım, asus kalitesi +watt'a bütçe varsa değer.yok hocam onu da kullandım![]()
Hayırlı olsun bu fiyata 140w ve böyle işlemcili bulamazdın.Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP039 Amd Ryzen 7 7735HS 16 GB 512 GB SSD RTX 4060 144 Hz FreeDos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Değerlendirme yapabilir misiniz![]()
Monster Abra serisi için V14 ve V19 dışındakiler Clevo kasa kronik ısınma sorunlu. Asus TUF da öyleydi son birkaç modeldir düzeltti. Clevo kasa kullanan birçok firma var bunlardan biri de GigabyteMonster için ne düşünüyorsun peki dostum
Clevo kasayı 3 gündür çok fazla duyuyorum tam olarak ne anlama geliyor ?Monster Abra serisi için V14 ve V19 dışındakiler Clevo kasa kronik ısınma sorunlu. Asus TUF da öyleydi son birkaç modeldir düzeltti. Clevo kasa kullanan birçok firma var bunlardan biri de Gigabyte
Bilgisayar türüdür. Malzemesi vs farklı oluyor.Clevo kasayı 3 gündür çok fazla duyuyorum tam olarak ne anlama geliyor ?
Dış ve iç ama iç senin dediğin gibi işlemci ekran kartı değil. Onlar da genelde yüksek watt veriyor işlemci ekran kartına. Yüksek watt = Yüksek performansDış kaplaması mı yani içindeki intel amd ndivia aynı ama çıtası falan mı kastediliyor öyle denerek