Neler Yeni

Çözüldü✓ 35-40k taksitle alınabilcek rtx laptop alıcam yardım edebilirmisiniz

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hin
Merak edenler için yazyorum intelin kendi ilemci testini yaptm 3 kere (arkada furmark test açık) ilk açtığımda ișlemci 98 gördü sonra 93 geçmedi (oda sıcaklığı 29 derece fan otomatik altta soğutucu var. Fan max 6400rpm çalıșıyor.) tam 45 dakikadır furmark test açık ilk açtığımda 91 gördü sonrasında fanlar max ayara geldi 80 ne kadar düștü ve șuanda da hayla furmark açık 70 dereceyi geçmedi toucpad yanı gerçekten çok sıcak num tușları ve w,a,s,d tușları çok sıcak deyil ortası yanıyor harici klavye ile oynamak lazım boșta açıkkene 50 40 derecelerde geziyor gpu ve cpu (mux switch açık bu arada) bi laptopa göre bence gayet iyi değerler inș uzun ömürlü olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa
Merak edenler için yazyorum intelin kendi ilemci testini yaptm 3 kere (arkada furmark test açık) ilk açtığımda ișlemci 98 gördü sonra 93 geçmedi (oda sıcaklığı 29 derece fan otomatik altta soğutucu var. Fan max 6400rpm çalıșıyor.) tam 45 dakikadır furmark test açık ilk açtığımda 91 gördü sonrasında fanlar max ayara geldi 80 ne kadar düștü ve șuanda da hayla furmark açık 70 dereceyi geçmedi toucpad yanı gerçekten çok sıcak num tușları ve w,a,s,d tușları çok sıcak deyil ortası yanıyor harici klavye ile oynamak lazım boșta açıkkene 50 40 derecelerde geziyor gpu ve cpu (mux switch açık bu arada) bi laptopa göre bence gayet iyi değerler inș uzun ömürlü olur
Knk senin için sorun yoksa iyi benim asus tufda f5 tuşunun bulunduğu yer yanıyordu adeta hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa
zahmet olmazsa sıcaklık testlerini yazarmısın merak ettim.
knk galiba bahtsız bedeviyim ben msi diye güvenip aldım asus tufdan bile beter çıktı bundan sonra laptoba para harcamam ben aga sıfır acer aspire 5 i5 11.nesil işlemci mx 450 ekran kartı var ya onu alcam yada ikinci el uygun bi laptop bakacam illallah ettim artık uygun fiyatlı bişey olsun oyun laptoptan oynanmaz laptopa max 15 k harcarım 5 k da pc ye harcar keyfime bakarım bu saatten sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa
Ne oldu ki? Seninde yüzün hiç gülmedi 😀
knk msi laptop ısınıyordu bende şaşırdım denemek için laptobu kapattım 1 saat bekledim soğudu laptop yeniden açtım sadece google girip 5 dk youtubeda falan gezdim klavyesine kadar ısınıyordu oyuncu laptoblarından yüzüm gülmedi anladımki oyuncu laptoplarının hepsi ısınıyor galiba iade ettim 16k ya rtx 3060 hazır sistem var onu alcam oyun oynamak için 6k yada a101 den intel celeronlu bitane laptop alır geçerim heralde laptoplara max 15k bütcem var bu saaten sonra 5 kuruş fazla vermem haketmiyorlar

Top Bottom