Neler Yeni

Çözüldü✓ 35-40k taksitle alınabilcek rtx laptop alıcam yardım edebilirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa
knk çok bi bilgim yok viedodaki yöntem için bișey diyemiyeceğim bence biraz daha çıkıp monster tercih et veya beni bekle özellikle ișlemci olarak ssd olarak fark var asusun ısındığını hissediyorsun deneyimlemiștim bi yerde monsterı bilemiyorum deneyimleyip yazarım
An ihtibariyle asus 40k oldu ya casper yada monster artık yapcak bşy yok monsterda intel 13.nesil ve ddr5 galiba ram daha avantajlı olur sen bi incele ısınma sorunu yoksa yapışcam hemen

TİTAN.

80+ Platinum
An ihtibariyle asus 40k oldu ya casper yada monster artık yapcak bşy yok monsterda intel 13.nesil ve ddr5 galiba ram daha avantajlı olur sen bi incele ısınma sorunu yoksa yapışcam hemen
kanka bunu alsan daha iyi olabilir

yada bunu https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ce=pc&utm_term=k&v=1.50.6&wt_pc=akakce.c.k.pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa
kanka bunu alsan daha iyi olabilir

yada bunu https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ce=pc&utm_term=k&v=1.50.6&wt_pc=akakce.c.k.pc
Trendyol çok sıkıntılı biyer bidaha bişey almam ordan acer de ısınma durumu yoksa bakılır

EvoLance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Evren Elvan
arkadaşlar konu başlıktada yazdığı üzre bellidir 3-4 taksitler 35-40k arası belki kalite için bütçe arttırabilirim mümkünse amd olmayan rtx 4060 yada üstü ekran kartlı laptop önerisi istiyorum

kullanım alanları 2 yıllık bilgisayar programcılı üniverstede ve oyun oynamak için

casper konusunda herkes önyargılı mümkünse kullananlar yazabilirse sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

up up
bende excalibur g870 var, bazen ısınıyor ama anormal derecede değil. soğutması fena değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa
bende excalibur g870 var, bazen ısınıyor ama anormal derecede değil. soğutması fena değil.
Yokya almışken bi kere alıyoruz madem 15 sene götürsün beni bilindik markalardan şaşmam msi adamdır hem msi abdullah abide incelemişti galiba alınır

EvoLance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Evren Elvan
tabi bütçene uygunsa alabilirsin, ben alırken 4050 li sistem 26k ya gelmişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa
tabi bütçene uygunsa alabilirsin, ben alırken 4050 li sistem 26k ya gelmişti
12 taksitle alcam 15 sene garanti götürür beni fıssstık gibi laptop herkes 5 yıldız vermiş 3-4 kişide 4 yıldız vermiş ısınma sorunu yok rtx 4070 zaten çok müq 240w adaptör var i7 kalitesi amd değil ram 16 gb ddr5 srgb ekran var zaten casper en düşük 33k üstüne 9k daha koyup neden hem msi kalitesi hemde rtx 4070 almayayımki dedim ve kendime göre mantıklı buldum ekran kartı 105w mış inş yeterli gelir

EvoLance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Evren Elvan
12 taksitle alcam 15 sene garanti götürür beni fıssstık gibi laptop herkes 5 yıldız vermiş 3-4 kişide 4 yıldız vermiş ısınma sorunu yok rtx 4070 zaten çok müq 240w adaptör var i7 kalitesi amd değil ram 16 gb ddr5 srgb ekran var zaten casper en düşük 33k üstüne 9k daha koyup neden hem msi kalitesi hemde rtx 4070 almayayımki dedim ve kendime göre mantıklı buldum ekran kartı 105w mış inş yeterli gelir
al kanka valla güzel laptop hayırlı olsun şimdiden

EvoLance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Evren Elvan
Eyvallah knk yalnız şöyle bir sorunumuz var ziraat banka kartı var ve 15 dk dır uğraşıyoruz hepsiburadadan alcam taksit yapmayı bulamadım
satın alma bölümünde olması lazım bende öyle aldım dikkatlı bak, belki ziraat yapmıyodur limit olayları falan var

Top Bottom