Neler Yeni

Çözüldü✓ 35-40k taksitle alınabilcek rtx laptop alıcam yardım edebilirmisiniz

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hin
rtx 4060 tercihimdir knk ama üstü varsa 4070 oda olur :) bütün laptoplarda ısınma sorunu varsa en mantıklı bana asus gibi geliyor tükürdümü yalacam gibi bu gidişle çünki asusun işlemci 4200ghz çekince 80 derecelerde geziyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka bir önerin varmı knk meşgul etmiyorsam
hepsiburada da acer predator vardı bitmiș oda ama 41 bindi düșmesini beklersen alabilirsin diyecektim bașka da model yok knk dediğim gibi en mantiklisi șuanda indirimde monster. youtbe de monster yorumlayanlar var ordanda fikir sahibi olabilirsin. Bide casper șuandaki fiyatına deymez özellikleri açısından.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa

Reav

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa
hepsiburada da acer predator vardı bitmiș oda ama 41 bindi düșmesini beklersen alabilirsin diyecektim bașka da model yok knk dediğim gibi en mantiklisi șuanda indirimde monster. youtbe de monster yorumlayanlar var ordanda fikir sahibi olabilirsin. Bide casper șuandaki fiyatına deymez özellikleri açısından.
knk şu yöntemle asus tuf kullansam mantıklımı 4-5 fps kaybı oluyor 80 lerde geziyormuş casperde 80 lerde geziyor zaten

Reav

80+ Silver

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hin

casperda önermem bunlar sorunlu markalar.

casper ve monster almayın.
ya knk bi modeli kötü diye diyerleride kötü olucak diye biși yok șunu kafanızdan bi çıkarın

Reav

80+ Silver
ya knk bi modeli kötü diye diyerleride kötü olucak diye biși yok șunu kafanızdan bi çıkarın
modeli kötü değil demiyoruz zaten bileşen kompanent kaliteleri yerlerde 1 yıl sonra elinde kalıcak.

tüm monster ve casperlar için geçerli bu model değil.

Reav

80+ Silver
tamam knk sen alma. Asus rog serisine falan bak
ben zaten almayacağım sana diyorum hoca 1 yıl sonra elinde kalınca foruma gelip neden önerdiniz diye gelirsin bir şey demiyorum monster ve casper noteblookların kalitesiz olduğunu herkes biliyor. eğer almak istiyorsanız alın.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,737
İsim
Emre
Discord
necromancerr
https://www.akakce.com/laptop-noteb...sd-rtx4060-15-6-full-hd-fiyati,108580067.html ben bunları buldum laptoptan daha iyi anlayan arkadaşlar yorum yaparlar

Reav

80+ Silver
nitro da mux yok onu biliyomusun
oyun için kullanıcağım demediniz mi ben size yorum yapmıyorum artık tamam monster alabilirsiniz o sadece pil ömrünü etkiler.

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hin
https://www.akakce.com/laptop-noteb...sd-rtx4060-15-6-full-hd-fiyati,108580067.html ben bunları buldum laptoptan daha iyi anlayan arkadaşlar yorum yaparlar
hocam victus alınabilir ama onun intelli olanı var onu almak daha mantıklı olacaktır ama kasası plastik ona göre
msi 45 watt 4060 vardı sanırım tek fanlıda olabilir

oyun için kullanıcağım demediniz mi ben size yorum yapmıyorum artık tamam monster alabilirsiniz o sadece pil ömrünü etkiler.
fps de etkiliyor ayrıca arkadaș üniversite içinde alıyor

Top Bottom