Neler Yeni

Çözüldü✓ 35-40k taksitle alınabilcek rtx laptop alıcam yardım edebilirmisiniz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,737
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam victus alınabilir ama onun intelli olanı var onu almak daha mantıklı olacaktır ama kasası plastik ona göre
msi 45 watt 4060 vardı sanırım tek fanlıda olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps de etkiliyor ayrıca arkadaș üniversite içinde alıyor
valla hocam ben çok laptop tarafını anlamıyorum (özellikle bu kasa muhabbetlerini bulduklarımı attım ) siz arkadaşı yönlendirirsiniz

Reav

80+ Silver
hocam victus alınabilir ama onun intelli olanı var onu almak daha mantıklı olacaktır ama kasası plastik ona göre

fps etkilemiyor webde gezinme tarzı gündelik işlerde önemi var etkilese bile 2 3 fps.

2 yıl sonra bozulduktan sonra 2 fpsin bi önemi yok.

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hin
fps etkilemiyor webde gezinme tarzı gündelik işlerde önemi var etkilese bile 2 3 fps.

2 yıl sonra bozulduktan sonra 2 fpsin bi önemi yok.
tamam knk öyledir 2 3 fps etkiler aynen pil felan rahat çalıștırır

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa

Reav

80+ Silver
knk biraz sakin ol ya adam monster sipariş etmiş zaten laptop geldiği zaman nasıl olduğunu yazar bize 13.nesil intel var laptopta bence kolay kolay bozulmaz gibi sana şey sorcam bu laptobu alıp şu videodakileri yapsam memnun kalır mıyım https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003V1LBH
geldiğinde zaten sıkıntı yaşamaz alev alması harici aşırı sıcak çalışıyorlar 1.5 2 yıl sonra elinde kalıcak ama

RTX5090

80+
Monster alma kullanıcısı olarak söylüyorum Allah rızası için alma çok ısınıyor benimki Abra arkadaşımda tulpar var o da çok ısınıyor 85 derece civarında yeni macun sürdüm ne olur alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa
geldiğinde zaten sıkıntı yaşamaz alev alması harici aşırı sıcak çalışıyorlar 1.5 2 yıl sonra elinde kalıcak ama
knk videoyu izlendindi adam işlemciyi 4.2 ghz ye sabitliyor 85 derecelerde geziyor yorumlarda biri turbo modda 4.15 ghz ye sabitleyip 75 derecelerde geziyor demiş

Monster alma kullanıcısı olarak söylüyorum Allah rızası için alma çok ısınıyor benimki Abra arkadaşımda tulpar var o da çok ısınıyor 85 derece civarında yeni macun sürdüm ne olur alma
tşk ederim knk şunu almayı planlıyorum galiba https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003V1LBH

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hin
aynen knk hiç iyi yorumlara bakmayın kötü yorumlara bakıp kullanmadan marka kötülemeye devam edin

abra zaten almamda aldırmamda o 85 normal knk laptop için

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hin
knk bunlar çok önyargılı ya sence bu laptop alınır mı? bide sen baksan acaba https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003V1LBH
knk çok bi bilgim yok viedodaki yöntem için bișey diyemiyeceğim bence biraz daha çıkıp monster tercih et veya beni bekle özellikle ișlemci olarak ssd olarak fark var asusun ısındığını hissediyorsun deneyimlemiștim bi yerde monsterı bilemiyorum deneyimleyip yazarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
Dostum sen bu laptop ile ilgili foruma yazmıştın zaten. İade etmedin mi bu ürünü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mustafa
Dostum sen bu laptop ile ilgili foruma yazmıştın zaten. İade etmedin mi bu ürünü?
İade ettim ama sonradan pişman oldum ısınma harici bi sorunu yoktu ont baktım ısınmayıda çözmüşler işte o videoda zaten bütün laptoplar ısınıyormuş galiba

İade ettim ama sonradan pişman oldum ısınma harici bi sorunu yoktu int baktım ısınmayıda çözmüşler işte o videoda zaten bütün laptoplar ısınıyormuş galiva

Top Bottom