Arama sonuçları: *

1. A

Yaz İndiriminde Neler Aldınız

Hocam bir yandan bir şeyler izler yada dinlerken oynayabileceğim basit keyifli bir oyun tavsiyeniz var mı
  2. A

Asus a15 rtx4050 deneyimim

a15 fa507nu-lp030
  3. A

msi tercih etmeme sebebim sırf o kırmızı klavyeydi
  4. A

Asus Tuf R7 7735HS-4050 Aldım, H.o-G.o?

Sende ki durum harbi absürt fifa oynarken bende bir ara kanatlanıp uçacak zannettim tek seferlik bir şeymiş sonra toparladı
  5. A

26k hepsiburadadan aldım ben eleye eleye victus 16 ile arasında kaldım tercihim tuf oldu msi gf63 4050'de düşünmedim değil
  6. A

Öncelikle eksi olarak nitelendirebileceklerimden bahsedeyim - Klavye kullanımı gayet iyi lakin biraz silik cihazdan bir nebze uzak konumlanınca harfleri görmekte zorlanıyorsunuz - Fifa 23 Hunting simulator gibi oyunları denedim üzgünüm ama eğer bu cihazı dizinizde kullanıp high level oyunlar...
  7. A

fifa23 güvenli ön yükleme hatası çözümü ?

tuf a15 ile FIFA'ya bu sorun nedeniyle giriş yapamıyorum bir kaç şey denedim bios'dan security bot'u aktifleştirdim yönetici olarak çalıştırmaya çalıştım lakin maalesef olmuyor yardımcı olabilir misiniz
  8. A

Steam'de satın alma süresi

Yok aga aldım hatta destek'e mail attım hala oyun bana düşecek diye bekliyorum beklemede yazıyor
  9. A

Steam'de satın alma süresi

Steam'de satın alınan şeyi kullanmaya başlama süresi ne kadar satın aldıktan sonra ne zamana kadar bekleniyor
  10. A

26 k laptop önerisi

A15de güzel cihaz
  11. A

Öneri 13-15K arası Telefon önerisi

Yurt dışı g.pixel alınabilir
  12. A

90.000₺ En iyi toplanabilir PC Önerisi

Bu bütçeye sahipsen önerecek kişiyede bir kaç k ayırabilirsin diye düşünüyorum
  13. A

Yardım Acer Nitro 5 vs HP Victus 15 vs Gigabyte G5

Yahu al şunu internetten gerekirse ben babanla konuşurum vatandan mediamarkttan cihaz mı alınır sanki İsviçre burası
  14. A

Öneri Yakın Zamanda Laptop Kampanyası Olur mu ?

Çocukluğumda Command conquer oynarken max 30 dakika içinde kapanan bi Acer laptopa sahiptim inan bunun üzerine bir sıcaklık çıkacağını sanmıyorum parmaklarım da hala yanık izleri olabilir xkxkkx
  15. A

Yardım HP victus 16 d1023nt 3050ti laptop ve Acer nitro 5

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp030-amd-ryzen-7-7735hs-8gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-156-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV000046NLFC?url_src=and-product-detail Vaktin varsa bende bu cihazı aldım bir kaç güne kargom gelir inceleyip fikir veririm
  16. A

Her şeyi çok güzel açıklamasın teşekkür ederim lakin ben casper'ın yarattığı olumsuz algıya karşı bir riske girmek ister miyim bu kaygıyı cebimde taşır mıyım sanmıyorum bir çoğumuz durumunu epey zorlayarak güçlükle bu cihazlara ulaşmaya çalışıyoruz bu nedenle asus msi aldım geçtim diyen birine...
  17. A

4060 almanın sevinci değil casper aldık umarım başımıza bir şey gelmez düşüncesi daha baskın olacak emin ol tuf güzel tercih
  18. A

Yardım HP victus 16 d1023nt 3050ti laptop ve Acer nitro 5

Asus tuf a15 niye düşünmüyorsun bu da olabilir
  19. A

Öneri 30K laptop öneri yardım

sadece acer'ı bir elemeni isterim gerisine bir şey diyemeyeceğim
  20. A

8000 TL'ye Telefon önerebilir misiniz

Üzerine biraz daha koymaya çalış a34 al aga
Top Bottom