Neler Yeni

Yaz İndiriminde Neler Aldınız

ynsmr_cgn

80+
Aga alamadık ki bişey ya. Oyun bulamadım doğru düzgün. Cyberpunk alcaktım 400 lira etmez diyip 400 liraya kapsül aldım oyunu da Torrentten indirdim😂
Valla ben csgo da bi kar yaptım üst üste ondan beri kasalar dışında kar yapamıyorum :D Zamanında bir kasa açtım 123liralık ump çıktı, onu sattım 2 kasa daha açtım 1k lık deagle çıktı. 2 3 hafta sonra rastgele 4-5 tane kapsül açtım 400 liralık sticker çıktı :D Ondan beri cs de düzgün bişey çıkartamadım. He yazmayı unutmuşum bide oyun sonu rastgele itemlerde 180 liralık mp7 çıkmıştı :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
a l p e r
Valla ben csgo da bi kar yaptım üst üste ondan beri kasalar dışında kar yapamıyorum :D Zamanında bir kasa açtım 123liralık ump çıktı, onu sattım 2 kasa daha açtım 1k lık deagle çıktı. 2 3 hafta sonra rastgele 4-5 tane kapsül açtım 400 liralık sticker çıktı :D Ondan beri cs de düzgün bişey çıkartamadım. He yazmayı unutmuşum bide oyun sonu rastgele itemlerde 180 liralık mp7 çıkmıştı :d
kanka kar yapacağımı zaten hiç sanmıyodum da. En azından puan kasmış olurum diye aldım. Yoksa belliyidi zaten yani böyle 6 liradan herkesin satacağı kapsülleri. Bi akıllı biz değiliz yami😂

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,686
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Steam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Kulaklik alacagim icin hicbisi almadim yoksa fh5 ve last of us alirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
a l p e r
kapaülleri 6 liradan alalım da he 10-15 olunca satarız çok beklersiniz 😂

Ekler

• 1B34AA43-744F-46AE-9345-90970B14C37C.jpeg
    1B34AA43-744F-46AE-9345-90970B14C37C.jpeg
    40 KB · Hit: 37

Arcura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa
Hocam bir yandan bir şeyler izler yada dinlerken oynayabileceğim basit keyifli bir oyun tavsiyeniz var mı

stqson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Salim
Battlefield V, Hellblade: Senua's Sacrifice, The Walking Dead: The Telltale Definitive Edition, Yaga, NieR:Automata, Mortal Shell, Ryse: Son of Rome, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Disco Elysium: The Final Cut, Metro Exodus, Beholder 2, Dying Light 2, Sea of Thieves, Subnautica, Sniper Elite 4: Deluxe Edition, Undertale - Game + Soundtrack Bundle, Stardew Valley, Thief Simulator, Watch Dogs 2, Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Deluxe Edition, Portal 2, PAYDAY 2, 7 Days to Die, Raft, Stranded Deep, theHunter: Call of the Wild, ARK: Survival Evolved, Grand Theft Auto V, Sid Meir's Civizilation VI, Son's of the Forest,GRIS, Oxygen Not Included, To The Moon, Bioshock Infinite, V Rising, Don't Starve, Batman: Arkham Collection, Children of Morta, Prison Architect

SadeceSeyf

80+ Gold

Cihangir

80+ Gold
Steam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Uncharted, Disco Elysium, Control, 7 Days to Die, Hogwarts Legacy, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Marvel's Spider-Man Remastered, Mafia Trilogy, Valve Complete Pack, Bully: Scholarship, Manhunt

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
uncharted
sekiro
v rising
kingdom come deliverance
asetto corsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
a l p e r
Battlefield V, Hellblade: Senua's Sacrifice, The Walking Dead: The Telltale Definitive Edition, Yaga, NieR:Automata, Mortal Shell, Ryse: Son of Rome, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Disco Elysium: The Final Cut, Metro Exodus, Beholder 2, Dying Light 2, Sea of Thieves, Subnautica, Sniper Elite 4: Deluxe Edition, Undertale - Game + Soundtrack Bundle, Stardew Valley, Thief Simulator, Watch Dogs 2, Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Deluxe Edition, Portal 2, PAYDAY 2, 7 Days to Die, Raft, Stranded Deep, theHunter: Call of the Wild, ARK: Survival Evolved, Grand Theft Auto V, Sid Meir's Civizilation VI, Son's of the Forest,GRIS, Oxygen Not Included, To The Moon, Bioshock Infinite, V Rising, Don't Starve, Batman: Arkham Collection, Children of Morta, Prison Architect
İnş hepsini oynarsın

ynsmr_cgn

80+
Hocam bir yandan bir şeyler izler yada dinlerken oynayabileceğim basit keyifli bir oyun tavsiyeniz var mı
Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator, Tavern Master, Cities Skylines, Sid Meier's Civilization 6, Fallout Shelter (ücretsiz) şuan aklıma bunlar geldi sadece.

Top Bottom