Neler Yeni

Asus a15 rtx4050 deneyimim

Arcura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa
Öncelikle eksi olarak nitelendirebileceklerimden bahsedeyim
- Klavye kullanımı gayet iyi lakin biraz silik cihazdan bir nebze uzak konumlanınca harfleri görmekte zorlanıyorsunuz
- Fifa 23 Hunting simulator gibi oyunları denedim üzgünüm ama eğer bu cihazı dizinizde kullanıp high level oyunlar tercih ederseniz odaya tatlı bir et kokusu yayılabilir şaka bir yana oda sıcaklığı vs hayli önemli bu arkadaş biraz klima seviyor
Ayrıca olumsuz olarak oldukça sık duyduğum için söylemek istedim öyle çok sesli çalışan bir durumu yok sizi rahatsız edeceğini düşünmüyorum white noise kıvamında bir fan sesi var
- Bir de sesinin bir tık az olduğunu düşünüyorum hayal kırıklığı değil ama ses seviyesi pek yüksek değil bilginiz olsun
+Bunlar dışında fiziksel yapısı hiç fena değil f/p diyebilirim genel olarak sert plastik kullanılmış performans anlamında gayet yeterli günlük kullanımda web gezintilerinde şarj kaygısı yaşatmıyor
Kısacası aldığım için hayli memnunum f/p kriterlerimi karşılıyor umarım söylediklerim bir nebze fikir edinmenizi sağlamıştır.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
ne kadara aldınız hocam? o zamanki fiyat konusunda rakipleri nelerdi?

Arcura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadara aldınız hocam? o zamanki fiyat konusunda rakipleri nelerdi?
26k hepsiburadadan aldım ben eleye eleye victus 16 ile arasında kaldım tercihim tuf oldu msi gf63 4050'de düşünmedim değil

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Tuf serisi birazcık hararetli olması dışında tatmin edici bir seri. Şahsen hp victus gibi seçeneklerden iyi olduğunu düşünüyorum ama acer nitro 5 karşısında birazcık pahalı kalıyor. Eh o da kullanıcıların seçimi, şahsen nitro 5'in taş gibi tasarımını sevsem de o kırmızı klavye beni uyuz ediyor. 😅 2014’te değiliz be kardeşim nedir bu kırmızı ile dertleri

Arcura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuf serisi birazcık hararetli olması dışında tatmin edici bir seri. Şahsen hp victus gibi seçeneklerden iyi olduğunu düşünüyorum ama acer nitro 5 karşısında birazcık pahalı kalıyor. Eh o da kullanıcıların seçimi, şahsen nitro 5'in taş gibi tasarımını sevsem de o kırmızı klavye beni uyuz ediyor. 😅 2014’te değiliz be kardeşim nedir bu kırmızı ile dertleri
msi tercih etmeme sebebim sırf o kırmızı klavyeydi

Top Bottom