Neler Yeni

Asus Tuf R7 7735HS-4050 Aldım, H.o-G.o?

kendirbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
YUSUF KENDİR
Merhaba hocam aynı laptop'dan ben de aldım. Bende ısınma problemleri oldu, internetten baktım ama ne yaptıysam düzeltemedim. Isınma problemi olduğu için de fan sesi de uçak motoru gibi. Ben iade başvurusunda bulundum ama kabul ederler mi bilmiyorum. Sen alalı birkaç ay olmuş bir çözüm yolu bulabildin mi?
Laptobu kardesim kullanıyor. Bütün laptoplar ısınır kardesim özellikle bu aylarda ısınmamasını engelleyemezsin. Altına güzel bir soğutucu fan alırsın sıcaklığını düşürürsün. Benim beğenmediğim tek yanı şarjının çok çabuk bitmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Ünkoç
Laptobu kardesim kullanıyor. Bütün laptoplar ısınır kardesim özellikle bu aylarda ısınmamasını engelleyemezsin. Altına güzel bir soğutucu fan alırsın sıcaklığını düşürürsün. Benim beğenmediğim tek yanı şarjının çok çabuk bitmesi
Boşta 65 dereceyi görüyor bu çok absürd bir seviye. Cs go da 90 dereceyi görüyor. 8 yıllık eski laptopdan cs go oynuyorum(dün) ne fan sesi ne cpu sicakligi yuksek. Burada bir sacmalık var. Bildiğin mouse ile beraber elini cayır cayır yakıyor. Cs go oynarken de sicaklik yuzunden kendini kapatti pc bu kadar da olmaz kardeşim. Eski kulustur pc de tık yok. 30k verip aldigimizla cihazla cebelleşiyoruz.

Arcura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa
Boşta 65 dereceyi görüyor bu çok absürd bir seviye. Cs go da 90 dereceyi görüyor. 8 yıllık eski laptopdan cs go oynuyorum(dün) ne fan sesi ne cpu sicakligi yuksek. Burada bir sacmalık var. Bildiğin mouse ile beraber elini cayır cayır yakıyor. Cs go oynarken de sicaklik yuzunden kendini kapatti pc bu kadar da olmaz kardeşim. Eski kulustur pc de tık yok. 30k verip aldigimizla cihazla cebelleşiyoruz.
Sende ki durum harbi absürt fifa oynarken bende bir ara kanatlanıp uçacak zannettim tek seferlik bir şeymiş sonra toparladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Ünkoç
Merhaba arkadaşlar, ısınma sorununu cpu turbo boost'u ''disabled'' yaparak hallettim. gerçekten çok fark etti. Güncel durum ektedir. Bende armoury crate uygulamısını silip G-helper yüklemelisin. armoury crate uygulamasında da sıkıntı olabiliceğini düşünüyorum.
NOT: dengeli modda sıcaklık 72 civarı ve fan kullanımı %47.
,

Ekran Görüntüsü (1).png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,436
Üyeler
160,698
Son üye
gestard
Top Bottom