Arama sonuçları: *

1. F

S23 fe mi S23 mü? (yenilenmiş)

Ya ne cahil adamlar var şu forumda gerçekten şaşıyorum dediği şeye bak.
  2. F

Amd pcyimi hackledi noluyor

O keşfetten kimseye rezil olmazsın merak etme
  3. F

msi monitor alınır mı?

0.5 ms vaat eden her monitör 0.5ms olaydı...
  4. F

msi monitor alınır mı?

Bu nasıl bir genellemedir? Yüksek bütçede genellikle samsung en kaliteli işleri yapıyor. Bu bütçelerde samsungun başarısız serisi g3 olabilir ki bu monitör ile g3 serisinin karşılaştırılması söz konusu bile değil. Bu model de gayet başarılı testlerine bakabilirsiniz çeşitli kaynaklardan. Ayrıca...
  5. F

msi monitor alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/samsung-25-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-1ms-240hz-ips-hdr10-g-sync-gaming-monitor-p-44261?utm_campaign=PmaxHeroL1&gad_source=4&gclid=CjwKCAjwt-OwBhBnEiwAgwzrUqeYr3cpNPLm-w8KdO90SSba9wI9s04l6YuU8LoP7ybwBK1lXgqTwhoCGJMQAvD_BwE Biraz bütçesi artarsa lenovodan çok daha iyi...
  6. F

Bu monitor alinir mi

G4 modelinde ghosting son derece azdır hocam içiniz rahat olsun. Bence lenovo legion hiç bulaşmayın hem renk kalitesi iyi değil deniyor hem de tepki süreleri fazla. Ayrıca g4 240hz. Pivot özelliği de var birde evet
  7. F

Bu monitor alinir mi

1080p de 27 inç daha önce kullanmadıysanız kalitesiz gelir...
  8. F

Amd pcyimi hackledi noluyor

Konuyu okurken aynı şeyi düşündüm elinize sağlık. Bizim milleti kandırmak kolay🤣
  9. F

4500TL bütçe kablosuz kulaklık önerisi

Hayırlı olsun
  10. F

Fifa 17 hala alınır mı?

Fifa 17 kadrolarıyla kariyer moduyla çok iyi bir fifaydı bana göre ve yolculuk modunu oynamadıysan kesinlikle alıp başlamalısın bence
  11. F

Oyun Performansı İçin PC toplamak istiyorum

Pardon? Adamın bütçesi belli öneri istiyor. Öneri yapacaksan önerini yap yapmayacaksan boş yapma? Bunu yazarak kendini çok üst seviyede vs. mi hissettin anlamadım
  12. F

Hocam uzun zamandır foruma girememiştim çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın bende konuyu hortlatmış oldum. Kısaca deneyimlerim şu şekilde: Kulaklık oldukça kaliteli malzemelerden yapılmış yani premium bir kulaklık olduğunu hissettiriyor. Ben ilk kullandığımda biraz ağır geldi ama bir süreden...
  13. F

Öneri 4000 TL ye kadar gaming IPS monitör önerisi

En mantıklısı bu
  14. F

Hazır sistem önerisi 25.000 TL

1080p de gayet de güzel oynar. İyiki duymuşsunuz bir yerden 8gb yetersiz diye her konuda bozuk plak gibi tekrarlıyorsunuz aynı şeyleri.
  15. F

pazar akşamı sipariş verdim daha kargodan gelmedi çok kaliteli gibi duruyor fiyatı da diğer satıcılara göre 2 bin tl daha uygundu bakalım artık
  16. F

https://www.hepsiburada.com/corsair-ca-9011186-eu-virtuoso-rgb-yuksek-duyarlilikli-kablosuz-gaming-kulaklik-beyaz-p-HBCV000030X190?magaza=ETERNAL&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.65. bu kulaklığı aldım
  17. F

Selamlar 4500TL bandında kablosuz bir oyuncu kulaklığı bakıyorum ağırlıklı oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. İki konuda da tatmin edebilecek bir şeyler önerebilir misiniz?? 1705255082 fikri olan?
  18. F

R5 5600 & 4060 Gta 6 acarmı beler

Hala 50fps diyor kafayı yememek elde değil. O zamana göre bile eski nesil konsolda oyunu oynayıp çığır açan bir oyuna bu ne biçim oyun dediysen o senin problemin. O yıllarda gayet oyunlardan ve donanımdan anlıyordum merak etme.
  19. F

R5 5600 & 4060 Gta 6 acarmı beler

GTA 5 ilk konsolda oynadığımızda bu nebiçim oyun demiştik? sen sanırım ps3 de oynadın ps4 e çıktığı zaman çoğu kişi şaşırmıştı zamanın oyunlarına göre üstün grafikleri olduğu için. 50fps le de oynamıyorduk ayrıca 30 sabitti herzaman konsollarda :D ne hakkında konuştuğundan haberin var mı bilmiyorum
  20. F

Razer Barracuda X 2022 3.489TL ye alınır mı?

ben hs80 de düşündüm ama hem kablolu olması hem de şekli hoşuma gitmedi niyeyse. Özellikle mikrofonu çok garip duruyor
Top Bottom