Neler Yeni

4500TL bütçe kablosuz kulaklık önerisi

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Selamlar 4500TL bandında kablosuz bir oyuncu kulaklığı bakıyorum ağırlıklı oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. İki konuda da tatmin edebilecek bir şeyler önerebilir misiniz??
Mesaj otomatik birleştirildi:

fikri olan?

Son düzenleme:

LoyCEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BURAK
Selamlar 4500TL bandında kablosuz bir oyuncu kulaklığı bakıyorum ağırlıklı oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum. İki konuda da tatmin edebilecek bir şeyler önerebilir misiniz??
Mesaj otomatik birleştirildi:

fikri olan?
up

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
corsair hs80

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni mi sipariş verdin elinde mi test edip yazarsan çok memnun olurum
pazar akşamı sipariş verdim daha kargodan gelmedi çok kaliteli gibi duruyor fiyatı da diğer satıcılara göre 2 bin tl daha uygundu bakalım artık

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,524
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
pazar akşamı sipariş verdim daha kargodan gelmedi çok kaliteli gibi duruyor fiyatı da diğer satıcılara göre 2 bin TL daha uygundu bakalım artık
konuyu hortlatmış oluyorum ama . aldınmı hocam kulaklığı bende almayı düşünüyorumda. deneyimlerinden bahsedermisin.

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyu hortlatmış oluyorum ama . aldınmı hocam kulaklığı bende almayı düşünüyorumda. deneyimlerinden bahsedermisin.
Hocam uzun zamandır foruma girememiştim çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın bende konuyu hortlatmış oldum. Kısaca deneyimlerim şu şekilde: Kulaklık oldukça kaliteli malzemelerden yapılmış yani premium bir kulaklık olduğunu hissettiriyor. Ben ilk kullandığımda biraz ağır geldi ama bir süreden sonra alıştım, rahatsız etmemeye başladı. Kutudan çıkan kablolar vs. zaten kulaklığın kendisi gibi çok kaliteli. Kulaklığın ses kalitesine gelecek olursak fabrika ayarıyla kulaklığın asıl performansını alamıyorsunuz ses kalitesi bakımından. Bilgisayara iCue yazılımını indirip custom equalizer ayarı ile ses kalitesini çok üst düzeye getirebiliyorsunuz.(Eğer isteyen olursa paylaşabilirim) Ek olarak rgb ışıkları vs. aynı şekilde iCue yazılımdan ayarlanabiliyor ve gayet şık duruyor ama ben pek kullanmıyorum. Kulaklığın en beğendiğim özelliklerinden biri de mikrofonu. Mikrofonu üst düzey bir mikrofon. Hatta isteyen rahatlıkla bu mikrofon ile yayın bile açabilir mikrofon gerçekten çok iyi. Kulaklığın tek eksi yanı bana göre pil ömrünün biraz yetersiz olması. Ağır kullanımda günden güne şarj etmeniz gerekbiliyor. Ben genelde 2 günde bir şarja bırakıyorum beni bu şekilde idare ediyor.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,524
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hocam uzun zamandır foruma girememiştim çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın bende konuyu hortlatmış oldum. Kısaca deneyimlerim şu şekilde: Kulaklık oldukça kaliteli malzemelerden yapılmış yani premium bir kulaklık olduğunu hissettiriyor. Ben ilk kullandığımda biraz ağır geldi ama bir süreden sonra alıştım, rahatsız etmemeye başladı. Kutudan çıkan kablolar vs. zaten kulaklığın kendisi gibi çok kaliteli. Kulaklığın ses kalitesine gelecek olursak fabrika ayarıyla kulaklığın asıl performansını alamıyorsunuz ses kalitesi bakımından. Bilgisayara iCue yazılımını indirip custom equalizer ayarı ile ses kalitesini çok üst düzeye getirebiliyorsunuz.(Eğer isteyen olursa paylaşabilirim) Ek olarak rgb ışıkları vs. aynı şekilde iCue yazılımdan ayarlanabiliyor ve gayet şık duruyor ama ben pek kullanmıyorum. Kulaklığın en beğendiğim özelliklerinden biri de mikrofonu. Mikrofonu üst düzey bir mikrofon. Hatta isteyen rahatlıkla bu mikrofon ile yayın bile açabilir mikrofon gerçekten çok iyi. Kulaklığın tek eksi yanı bana göre pil ömrünün biraz yetersiz olması. Ağır kullanımda günden güne şarj etmeniz gerekbiliyor. Ben genelde 2 günde bir şarja bırakıyorum beni bu şekilde idare ediyor.
Eyw hocam saol . Biraz geç oldu ama neyse :D
Bende razer blackshark v2 pro 2023 aldim .

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Utku cevik
Hocam ben de almayı planlıyorum da eğer isterseniz paylaşabilirim demişsiniz equalizer ayarlarınızı atarmısınız bide equalizer ayarları neye göre ayarlanıyor analata bilme ihtimaliniz varmı

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
yeni 4500 tl kulaklık alacak arkadaşlar, G733 mediamarkt ve amazonda 4500 tl inmiş ona bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,855
Üyeler
161,764
Son üye
HakanTrn
Top Bottom