Yok yok explorer.exe kapatsın, çok güzel oluyorWindows hizmetlerini de kapatsın da mavi ekran yesin birde. Sadece amd ile ilgili arayacak.
Yok yok explorer.exe kapatsın, çok güzel oluyorWindows hizmetlerini de kapatsın da mavi ekran yesin birde. Sadece amd ile ilgili arayacak.
bi buna baktımBeyler 2 haftadır şunla uğraşıyom masa üstünden sildim hergun tekrar geliyor masa üstüne geri donusumdende sildim nasil silcem bunu masa ustune gelip duruyo
bi de buna baktım YARILDIM SDKLİFHJSDFKLŞİJSDFİKGASŞRFKLekran kartım nvidia
Ne saçmalıyosun dostum ben servisleri kapatmı dedim. Başlangıçta açılan programlarla servisler bölümü farklı yerde. Boş boş yorumları bırak.Windows hizmetlerini de kapatsın da mavi ekran yesin birde. Sadece amd ile ilgili arayacak.
Orada da kapatmamak gereken şeyler var. Örnek ses sürücüsü. Kimmiş boş? Ayrıca başlangıç uygulamaları sadece görev yöneticisinden kapanıyor. Msconfig üzerinde kapatacakların başlangıç uygulamaları ile aynı değil.Ne saçmalıyosun dostum ben servisleri kapatmı dedim. Başlangıçta açılan programlarla servisler bölümü farklı yerde. Boş boş yorumları bırak.
O keşfetten kimseye rezil olmazsın merak etmeBeyler keşfete çıkmışım rezil olcam nasil silcem formu
Kardeşim yaş kaç anlaşılan ergensin. On beş yıl bir fiil Pc donanım bakım onarım işleriyle uğraşan biriyim isterden senle bilgi yarışına girmeyelim şuan yaşın genç insanlarla yarışarak kendini ispatlamaya çalışmanı anlıyorum.Orada da kapatmamak gereken şeyler var. Örnek ses sürücüsü. Kimmiş boş? Ayrıca başlangıç uygulamaları sadece görev yöneticisinden kapanıyor. Msconfig üzerinde kapatacakların başlangıç uygulamaları ile aynı değil.
19 yaşındayım bro. Bende yaklaşık 10 civarında uğraşıyorum. Yaşımla yarışmamın alakası yok. Doğru olduğunu düşündüğüm bilgiyi savunurum.Kardeşim yaş kaç anlaşılan ergensin. On beş yıl bir fiil Pc donanım bakım onarım işleriyle uğraşan biriyim isterden senle bilgi yarışına girmeyelim şuan yaşın genç insanlarla yarışarak kendini ispatlamaya çalışmanı anlıyorum.
Senin uğraştığın laf yetiştirmek belliki. Bende 40 yaşındayım yeğenim senin yaşın kadar bilgisayar hatalarıyla karşılaştım ben. Siz gençler sürekli bilmişlik peşindesiniz kendinizi geliştirmek için bilmişlik yerine öğrenmeyi tercih edin sizin yararınıza. Bilfiğin yanıldığına yetmiyor.19 yaşındayım bro. Bende yaklaşık 10 civarında uğraşıyorum. Yaşımla yarışmamın alakası yok. Doğru olduğunu düşündüğüm bilgiyi savunurum.
Abimsin büyüğümsün eyvallah ama doğru bildiğimi savunmak istiyorum. Msconfig üzerinde kapanabilenlen ve kapanamayanlar var. Zaten başlangıç uygulamalarını görev yöneticisinden kapatmak için yönlendiriyor. Orda hizmetler olarak kapanabilecekler eğer dikkat edilmezse hata verdiriyor. Kendi makinemde denedim ve yaşadım.Senin uğraştığın laf yetiştirmek belliki. Bende 40 yaşındayım yeğenim senin yaşın kadar bilgisayar hatalarıyla karşılaştım ben. Siz gençler sürekli bilmişlik peşindesiniz kendinizi geliştirmek için bilmişlik yerine öğrenmeyi tercih edin sizin yararınıza. Bilfiğin yanıldığına yetmiyor.
Msi config de, başlangıçta hizmet kapama bölümü hizmetler yazan bölümde. Benim anlattığım başlatma bölümü. Başlangıçta çalışacak olan hizmetleri kapatırsan tabii ki sistem hata verir. Başlangıçta çalışan programlar ile hizmetleri karıştırıyosun canım kardeşim. Benim anlatmak istediğim başlangıçta çalışan programlar idi. Zaten ilk mesajımda da onu belirttim. Msi config sadece hizmetlerden ibaret değilki.Abimsin büyüğümsün eyvallah ama doğru bildiğimi savunmak istiyorum. Msconfig üzerinde kapanabilenlen ve kapanamayanlar var. Zaten başlangıç uygulamalarını görev yöneticisinden kapatmak için yönlendiriyor. Orda hizmetler olarak kapanabilecekler eğer dikkat edilmezse hata verdiriyor. Kendi makinemde denedim ve yaşadım.