Arama sonuçları: *

1. bartu35

ASUS VG24VQ ALINIR MI?

1400 yazmış kanka
  2. bartu35

TERMAL MACUN ÖNERİLERİ

Arctic Mx-4 2019 Edition
  3. bartu35

Ryzen 5 1600af ye Wraith Prism alınır mı?

Oyunda 80 dereceler çok iyi değil malesef. 200 TL gibi bi harcamayla işlemcini rahatlatabilirsin. Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? Diğer kasa fan dağılımları?
  4. bartu35

Ryzen 5 1600af ye Wraith Prism alınır mı?

"Çok yük binerse"den kastın oyun mu yoksa render mı? 80 derece çok değil fakat az da değil
  5. bartu35

Yeni PC topluyorum RX 5500 XT ekran kartı beni kaç yıl götürür

Nereye, ne şekil gitmek istediğine göre değişir
  6. bartu35

Bilgisayar kasasını yere yatırmadan hafifçe sağdan sola sallamak zararlı mı?

Nasıl bi şaka anlayışıdır o yahu :D
  7. bartu35

En Pahalı Hazır Alınabilecek Sistem Kaç Sene Götürür?

Bunun canı kesseler acımaz
  8. bartu35

psu'm arızalımı nasıl öğrenirim

Hangi stres testini yaptınız? Stres testinde kapanmayıp, oyun içinde kapanıyorsa psu'dan olduğunu net bir şekilde söylenemez.
  9. bartu35

Anakartta 3 pin girişi nerede?

O şemada anakarta bağlatmasının sebebi, fanların kendi yazılımıyla program üzerinden renklere vb. müdahale etmen için. Eğer benim gibi anakartında rgb-argb girişin yoksa kontrolcüyle işini halledersin.
  10. bartu35

Tamam yani chasis fan yada sys fan. Bu fanları kontrolcüye bağlayıp kumanda ile hız ve renk ayarı yapabilirsiniz. Direk kontrolcü ile set fanlar mevcut.
  11. bartu35

Kontrolcü ile çalışan fanlar psudan güç alıyor anakart ile alakası olmuyor fakat o zaman anakart kontrol etmiyor. yani sıcaklığa göre fanların rpm'i azalıp çoğalmıyor. Siz fanları nerde kullanıcaksınız?
  12. bartu35

IPS Monitör Kullananlar Bakabilir Mi?

Benim IPS de glow yok ya dümdüz memnunum. ne ghosting var ne bişey
  13. bartu35

Öneri SteelSeries mouse yan kauçuk değişimi

İyice bozulmadan 1.5 ay öncesinden e-mail atın. Parçalar anca geliyor:D
  14. bartu35

Öneri SteelSeries mouse yan kauçuk değişimi

SS Rival 600'ün 1 yılı aşkın kullanımdan sonra yan kauçuk panelleri kendini salmış ve deforme olmuştu. SS Türkiye instagram hesabındaki bir postta rastladığım yedek yan panel gönderimi hakkındaki yorumlar neticesinde bende e-mail yoluyla irtibata geçtim. Yaklaşık 1-1.5 ay sonunda elime geçti. SS...
  15. bartu35

İşlemci Olmadan Anakart Tetiklenir mi?

sistem şuan fan ne anakart ne psu ne bilmiyo ki
  16. bartu35

SickleFlow 120 ARGB nasıldır? İndirimden aldım.

Adamın anakartının rgb desteklememesiyle alakası yok attığımın sen bunu anla yeterli
  17. bartu35

Sen ne gönderdiğimin farkında mısın? Kontrolcüsü var diyorum anakartta girişi yoksa kontrolcünün üstünden rgblerini kontrol edebilecek.
  18. bartu35

https://www.itopya.com/cooler-master-sickleflow-120-argb-3in1-120mm-fan-3-lu-paketrgb-kontrolculu/ eğer bütçen yetiyosa 3 lüsü kontrolcü dahil 300 TL
  19. bartu35

Sistem hakkında düşünceleriniz

Adamlar Türkiye'de bilinen elektronik market olma yolunda hızla ve emin adımlarla ilerliyolar. Kurumsal firma kimliğine zıt şekilde, öyle nereye başvurursan başvur gibi bir cevap vereceklerini düşünmüyorum. Bu söylediklerinizin bir kanıtı varsa eğer ve bunların söylediği kişi hakem heyetine...
Top Bottom