Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
https://imgyukle.com/i/T1gf51 telefonun kamerası aşırı derecede abarttı, normalde böyle gözükmüyor, çok daha az gözle bakıldığında
Hayır, normal bu.Alıntıyı görüntüle
Hocam böyle bir sızma var ekranda. Monitör bugün geldi. Ölü piksel yok çok şükür. Sizce sadece bunun için iade yapmalı mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Simsiyah bir ekran hayal yani
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Nerden ne zaman ben dun xg2305 aldim ama daha denemedimIşık sızıyormuş gibi sarı bir görüntü oluşabiliyor.
Cuma günü Amazon’dan satın aldım bugün geldi hocam.Nerden ne zaman ben dun xg2305 aldim ama daha denemedim
Harbidensarilik varmi daha monutoru denemedim bile kotu yorum yapmayinCuma günü Amazon’dan satın aldım bugün geldi hocam.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar içim ferahladı Son bir sorum olacak XG2405 için özel bir renk ayarlaması yaptınız mı? Google’da veya forumda dolaşırken hafif bir sarılık görüyorum ve takıntı haline gelmeye başladı
Harbidensarilik varmi daha monutoru denemedim bile kotu yorum yapmayin
Hüeğhlğğve ben tn kullanıyorum. pişmanım ama laptop yapacak bir şey yok : P
Haci ne derseniz deyin almisim artik geri donusu yok kulanmadim ama tasarimi cok guzel bende memnunun olu pikselin varmiAlıntıyı görüntüle
Renk modunu Bluish yaparsanız beyazlıyor. Valla ben gayet memnunum çok şükür iyi ki almışım diyorum
Bu IPS glow mu benim eski laptop'ta çok vardı o zaman.https://imgyukle.com/i/T1gf51 telefonun kamerası aşırı derecede abarttı, normalde böyle gözükmüyor, çok daha az gözle bakıldığında
Aynen, ips glowBu IPS glow mu benim eski laptop'ta çok vardı o zaman.
Bu acer ışıktan anladım bende QG221 var çok uyguna aldım vede sorun 0Hocam böyle bir sızma var ekranda. Monitör bugün geldi. Ölü piksel yok çok şükür. Sizce sadece bunun için iade yapmalı mıyım?
Simsiyah bir ekran hayal yani
Teşekkür ederim yorumunuz için.
O VA’da oluyor dedi @Furkan AslanIşık sızıyormuş gibi sarı bir görüntü oluşabiliyor.