Arama sonuçları: *

• Users: T.F.
  • Order by date
  1. T

Kulaklık tavsiye 4 5k

Razer barracuda x , Anker q45 ve Anker space one arasında kaldım
  2. T

Mimarlık çizim için Laptop Öneri

Merhabalar 35k ile 45k arası bı bütçeye sahibim kullanılacak programlar 3dmax Lumion Archicad Rhino / grasshopper Revit Twinmotion Sketchup Illustrator Photoshop Autocad Duyduğuma göre lumion ile 3dmax in son sürümleri sıkıntı çıkabiliyomuş sıkıntı çıkmayan bı laptop lazım yazanlara şimdiden...
  3. T

Binomo kullanmış olan var mı?

Bro zamanı ayarlayabiliyon ister 1dk lık ister 10 dklık işlem aç kriptoda 5sn lık işlem bile var binomo dediğin şey zaten kaldıraç ne kumarından bahsediyorsun 1708542439 Ve vaade var
  4. T

Binomo kullanmış olan var mı?

Binomoyu bügün kullanmaya başladım bu bir kumar değil herkes parasını yatırıp otomatikman para artsın istiyor ben dolar ve Euro üzerine işlem açıyorum ve grafiği okuyup ona göre kazanıyorum bu kumar değil herkes kumar sanıyor parayı çekmek için 8500 TL lık işlem yapman lazım ben 430 yatırdım ilk...
  5. T

Termal macun pump put olmayan

Buna çok iyi deniyor CPU ve gpu için olan bişey normal termal pad değil bende başka forumda gördüm yorumlarıda çok iyi 1708191457 Aklıma takılan şey 25*35 kaplar mı
  6. T

Termal macun pump put olmayan

Arkadaşlar termal macun alıcağım honeywell in laptop için hem gpu hemde CPU için kullanan herkes çok iyi diyor 25*35 olan boyutlar hem gpu yu hemde CPU yu tamamen kaplar mı? Soğutma bloğunun üstüne işlemciye ve gpu ya denk gelicek şekilde konuluyor ve macun asla pump put olmuyor ömrü çok uzun
  7. T

Sıvı metal uygulayacağım help

Ya bu işlemci ile anakrtın etrafını kapton bant ile kaplayacağım birde işlemcijin etrafındaki iletken yerleri (ismini unuttum) iletken olmayan şeffaf oje gibi bişeyle kapatabilirim ama kapton bant yeter gibi
  8. T

Sıvı metal uygulayacağım help

Beyler laptop a sıvı metal uygulayacağım bu konularda acemi değilim riskleri biliyorum sadece laptopun soğutucu bloğunun materyalini anlamadım internette buldum yardım edermisiniz
  9. T

50K Macbook önerisi.

Ayrıca öğrenci indirimi 10 bin TL yi geçmeyen ve türkiyede üretilen cihazlar için
  10. T

50K Macbook önerisi.

Dostum zaten ikinci el al demiyorum sarı eiteden sıfır al yazdım garantili
  11. T

50K Macbook önerisi.

Tavsiyem sarı siteden kutusu açılmamış sıfır garantili m2 15 inch 240 GB SSD 8 GM ram li olanı al ve 8 GB daha ram ekleyip SSD yi değistir bence en mantıklısı bu
  12. T

20-30k laptop önerisi 4000 serisi

8 GB ramli bı HP al içine aynı model 8 GB daha ekle HP lerde garanti bozulmuyor
  13. T

Havai fişek marketi com güvenilir midir

Torpil Alacam zaten
  14. T

Ok sağol 1703618130 En kötü yerlerine giderim bişey olursa
  15. T

Hocam bu site güvenilirmidir? https://www.havaifisekmarketi.com/
  16. T

Hangi hazır sistem F/P

O fiyata 4060ti var 1703189615 Ek olarak geleceğe dönük 1703189699 FPS değerlerinde bı fark yok 4060ti 4 5 FPS önde
  17. T

Hangi hazır sistem F/P

Sağol hocam
  18. T

Hangi hazır sistem F/P

Bu fiyata 3060 da ne bilim
  19. T

Hangi hazır sistem F/P

Neden hocam
  20. T

Hangi hazır sistem F/P

Bir arkadaşıma sistem lazım maks 21k. Hangisi tercih edilmeli. https://www.gencergaming.com/mamibess. Bu mu yoksa https://www.gencergaming.com/solis bu mu buna 5600 yükseltme
Top Bottom