bilmiyorum ama reklamlarından anladığım kadarıyla boş iş uzun vadede borsadan güzel kaar edinebilir amcam 6ay da 20k kaar etmiştiBinomoya başlamayı düşünüyorum daha önce kullanmış olan var mı? Aklımda bazı sorular var. Önceden kullanmış olan varsa sormayı düşünüyorum.
Binomoyu bügün kullanmaya başladım bu bir kumar değil herkes parasını yatırıp otomatikman para artsın istiyor ben dolar ve Euro üzerine işlem açıyorum ve grafiği okuyup ona göre kazanıyorum bu kumar değil herkes kumar sanıyor parayı çekmek için 8500 TL lık işlem yapman lazım ben 430 yatırdım ilk yatırmaya özel internette kodlar var 100% bonus verdi toplam 8500 lük limiti geçtim biraz katladım biraz kaybettim şuan 650 TL param banka hesabına en az 1k olunca çekiliyormuş stratejik hamlelerle 1k ya katlayıp çekeceğim (not: 50 TL lık işlem açıp yavaş yavaş kazanıyorum) internetten detaylı analiz videoları izle ve Euro dolar da işlem açBinomoya başlamayı düşünüyorum daha önce kullanmış olan var mı? Aklımda bazı sorular var. Önceden kullanmış olan varsa sormayı düşünüyorum.
binomo kesinlikle kumar. stop-loss yok, tp yok, vaade yok, hiç bir şey yok. onun yerine git binancede kaldıraç açBinomoyu bügün kullanmaya başladım bu bir kumar değil herkes parasını yatırıp otomatikman para artsın istiyor ben dolar ve Euro üzerine işlem açıyorum ve grafiği okuyup ona göre kazanıyorum bu kumar değil herkes kumar sanıyor parayı çekmek için 8500 TL lık işlem yapman lazım ben 430 yatırdım ilk yatırmaya özel internette kodlar var 100% bonus verdi toplam 8500 lük limiti geçtim biraz katladım biraz kaybettim şuan 650 TL param banka hesabına en az 1k olunca çekiliyormuş stratejik hamlelerle 1k ya katlayıp çekeceğim (not: 50 TL lık işlem açıp yavaş yavaş kazanıyorum) internetten detaylı analiz videoları izle ve Euro dolar da işlem aç
Bro zamanı ayarlayabiliyon ister 1dk lık ister 10 dklık işlem aç kriptoda 5sn lık işlem bile var binomo dediğin şey zaten kaldıraç ne kumarından bahsediyorsunbinomo kesinlikle kumar. stop-loss yok, tp yok, vaade yok, hiç bir şey yok. onun yerine git binancede kaldıraç aç
Ve vaade varBro zamanı ayarlayabiliyon ister 1dk lık ister 10 dklık işlem aç kriptoda 5sn lık işlem bile var binomo dediğin şey zaten kaldıraç ne kumarından bahsediyorsun
brocum bahsettiğim şey o değil, örnek veriyorum sen işleme 10 dolardan 10 dakikalık süre içinde yükselcek diye işleme girdinBro zamanı ayarlayabiliyon ister 1dk lık ister 10 dklık işlem aç kriptoda 5sn lık işlem bile var binomo dediğin şey zaten kaldıraç ne kumarından bahsediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve vaade var
Nasıl ya bende alt limit 200 küsür bir şeydi.Binomoyu bügün kullanmaya başladım bu bir kumar değil herkes parasını yatırıp otomatikman para artsın istiyor ben dolar ve Euro üzerine işlem açıyorum ve grafiği okuyup ona göre kazanıyorum bu kumar değil herkes kumar sanıyor parayı çekmek için 8500 TL lık işlem yapman lazım ben 430 yatırdım ilk yatırmaya özel internette kodlar var 100% bonus verdi toplam 8500 lük limiti geçtim biraz katladım biraz kaybettim şuan 650 TL param banka hesabına en az 1k olunca çekiliyormuş stratejik hamlelerle 1k ya katlayıp çekeceğim (not: 50 TL lık işlem açıp yavaş yavaş kazanıyorum) internetten detaylı analiz videoları izle ve Euro dolar da işlem aç
aynen senin dediğin gibibinomo kesinlikle kumar. stop-loss yok, tp yok, vaade yok, hiç bir şey yok. onun yerine git binancede kaldıraç aç