Materyalde sorun yok laptoplarda bakır kullanıyorlar ama sıvı metalin bilgisayarı kullanırken akmaması için nasıl bir önlem alacaksınız onu çok iyi ayarlayın sonra bunu çok düşünmeyen onlarca kişi gibi anakartı yakmayın. Bana kalırsa sıcaklık düşsün diye girilecek bir risk değil ama sen bilirsin orasını.Beyler laptop a sıvı metal uygulayacağım bu konularda acemi değilim riskleri biliyorum sadece laptopun soğutucu bloğunun materyalini anlamadım internette buldum yardım edermisinizAlıntıyı görüntüle
Ya bu işlemci ile anakrtın etrafını kapton bant ile kaplayacağım birde işlemcijin etrafındaki iletken yerleri (ismini unuttum) iletken olmayan şeffaf oje gibi bişeyle kapatabilirim ama kapton bant yeter gibiMateryalde sorun yok laptoplarda bakır kullanıyorlar ama sıvı metalin bilgisayarı kullanırken akmaması için nasıl bir önlem alacaksınız onu çok iyi ayarlayın sonra bunu çok düşünmeyen onlarca kişi gibi anakartı yakmayın. Bana kalırsa sıcaklık düşsün diye girilecek bir risk değil ama sen bilirsin orasını.