Sıvı metal uygulayacağım help

T.F.

80+
Reaksiyon skoru
13
Beyler laptop a sıvı metal uygulayacağım bu konularda acemi değilim riskleri biliyorum sadece laptopun soğutucu bloğunun materyalini anlamadım internette buldum yardım edermisiniz
Screenshot_20240215-215701.jpg

Beyler laptop a sıvı metal uygulayacağım bu konularda acemi değilim riskleri biliyorum sadece laptopun soğutucu bloğunun materyalini anlamadım internette buldum yardım edermisinizAlıntıyı görüntüle
Materyalde sorun yok laptoplarda bakır kullanıyorlar ama sıvı metalin bilgisayarı kullanırken akmaması için nasıl bir önlem alacaksınız onu çok iyi ayarlayın sonra bunu çok düşünmeyen onlarca kişi gibi anakartı yakmayın. Bana kalırsa sıcaklık düşsün diye girilecek bir risk değil ama sen bilirsin orasını.

Materyalde sorun yok laptoplarda bakır kullanıyorlar ama sıvı metalin bilgisayarı kullanırken akmaması için nasıl bir önlem alacaksınız onu çok iyi ayarlayın sonra bunu çok düşünmeyen onlarca kişi gibi anakartı yakmayın. Bana kalırsa sıcaklık düşsün diye girilecek bir risk değil ama sen bilirsin orasını.
Ya bu işlemci ile anakrtın etrafını kapton bant ile kaplayacağım birde işlemcijin etrafındaki iletken yerleri (ismini unuttum) iletken olmayan şeffaf oje gibi bişeyle kapatabilirim ama kapton bant yeter gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,737
Üyeler
192,487
Son üye
romikpk
Geri