Arama sonuçları: *

1. Play Hard

Corsair void RGB elite ses sorunu yaşıyorum

iCue yazılımı üstünden ekolayzır ayarlarına bir bak, ses bayağı değişmişti ben youtube dan bakıp ayarları karıştırdığımda.
  2. Play Hard

Çözüldü✓ Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim ?

Asus olan var elimde, 2K için güzel iş yapıyor tavsiye ederim tek sıkıntısı pivot ayak olmaması. Viewsonic araştırmıştım ghosting ya da ışık sızması gibi bir problemi vardı sanırım. Yorumlarına iyi bak derim hocam.
  3. Play Hard

Çözüldü✓ 7800x3D + 4080 Süper Sistem Toplama Tavsiyesi

Bütçe çok güzel, parçaları ayrı ayrı alır toplar vakit ayırırım diyorsan daha iyi olur bence hocam. Hatta bu şekilde belirttiğiniz bütçede 7950x3d işlemcili toplanabilir. 1713957267...
  4. Play Hard

Kasa İçin Bütçe 60-65K Sistem Önerilerinize Açığım

Kesinlikle kendin topla hocam. 1 ay gibi bir sürede 4080 li sistemi 65k bandında topladım gerek indirim gerek kupon kovalayarak. Ya da şuna bakabilirsin biraz daha özelleştirerek...
  5. Play Hard

80K BÜTÇE SİSTEM TOPLAMA

Intel 13600K Asus Z790 Tuf Gaming Pro G skill Trident Z5 2x16GB 7200 MHz Lian Li Lancool 205 MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240 mm MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Galax Rtx 4080 Bana bu sistem indirimlerle birlikte 72k bandına gelmişti hocam ama indirimsiz ve güncel fiyat hali de 80k ya yakın...
  6. Play Hard

Çözüldü✓ (35-37K) RTX 4070 ti super hangi marka sizce?

https://www.gaming.gen.tr/urun/433772/galax-geforce-rtx-4080-st-1-click-oc-16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti-48nzm6md6lts-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Şunu aldım hayırlısı olsun bakalım
  7. Play Hard

Yorum için sağolun hocam ama 4070ti super den aşağı düşmeyi düşünmüyorum yine de en az 3-4 sene harcama yapmayı düşünmüyorum çünkü tekrar.
  8. Play Hard

Tabi ki bu konuda haklısın hocam, açıkçası iş bilgisayarı olmayacak sadece oyun oynanacak ve oynayacağım oyunlarda(pubg,2042,cs go vs.) bu karta ihtiyaç duymayacak oyunlar. Ve 4k monitöre de şu an için o kadar para veresim yok, alacağım monitör muhtemelen 2k olacak.
  9. Play Hard

Hocam parçalar indirimle birlikte uyguna geldi, ya cuma da aldım ya da mağaza açılışta veya kart kampanyaları ile. Hazır sistemlerde istediğim parçaları eklediğimde şu an 10 k civarı fark tutuyor. O yüzden hazır sistem almadım. Aslında şu kart bütçe yönetimime daha iyi uyuyor ama hanım problem...
  10. Play Hard

Monitör için şu an düşünmüyorum açıkçası ama dediğim gibi 2-3 ay geçmesi lazım en az.
  11. Play Hard

Elimdeki monitör FHD, en az 3 ay geçmesi lazım bu paraları verirsem monitör için :D
  12. Play Hard

Kanıma giriyorsunuz ben 1 hafta önce 4060ti düşünüyordum :D:D Arada 5k fiyat farkı galax ile değer mi bu fiyat farkına sizce? 1710091839 Ek olarak darboğaz yaşar mıyım 4080 ile bu sistemde?
  13. Play Hard

O burada ilettiğim model mi ona emin olamıyorum hocam, testlerde vulcan vs model yazıyor ama detay bulamadım.
  14. Play Hard

Galax Gainward Zotac (Akşamları 37k bandına düşürüyorlar 2-3 gündür.) Colorful Benzer fiyatlarda 4 farklı marka. Performans testlerinde ise aralarındaki en başarılısı Colorful>Gainward>Galax>Zotac diye gidiyor. Fiyat Avantajı ise şu an Galax ta. Diğerlerine 1-2k fazla para vermeye değer mi...
  15. Play Hard

Çözüldü✓ DDR5 sistem toplamaya başladım. Beraber düşünelim, tavsiyelerinizi bekliyorum

Colorful 1710083073 Evet hocam markadan yana sıkıntım yok açıkçası ama performans olarak karar veremedim hangisi daha iyidir diye. Bu kadar para vermişken coil whine dertlerle uğraşmakta istemiyorum. Galax f/p açısından güzel 35k bandında. Gainward testlerde başarılı ama coil whine videosu...
  16. Play Hard

Çözüldü✓ DDR5 sistem toplamaya başladım. Beraber düşünelim, tavsiyelerinizi bekliyorum

Bütçeyi ayarladım sayılır 4070 ti super alacağım ama hangi marka olacağı konusunda kararsızım açıkçası. Galax, Gainward, Zotac(Vatanda gece indirime giriyor) fiyat olarak ilgimi çekenler. 34-37 k bandında baktıklarım. Galax Gainward Zotac Cevap gelmemesine karşın ekran kartı bölümüne konu...
  17. Play Hard

O zaman kovalamaya çalışacağım 4070ti super, biraz indirim hastalığı var bende. İndirim görmediğim zaman alasım gelmiyor ama ay sonuna kadar almaya çalışacağım bakalım. Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar.
  18. Play Hard

Sebebi nedir hocam, biraz bakındım performans testlerine çok ütopik farklar yok açıkçası. Ek olarak 4060ti düşnüyordum ilk başta, parçalar kelepir denk gelince böyle bir cenavar çıkardık ortaya. Bakalım benzer fiyatlara gelirse 32-33k gibi almayı düşünüyorum. 1709888052 Marka takıntım yok ama...
  19. Play Hard

Bir güncelleme yapayım, tebilondan gelen anakart açılmış şekilde geldi. Muhtemelen iadeden gelen kartı bana göndermişler ama anakart üstündeki şeffaf filmler duruyordu o yüzden kurdum ve bir problemimiz yok. Şimdi ise ekran kartı kaldı sadece onda da indirim bekliyorum ama pek indirim...
  20. Play Hard

🔥İndirim MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD - 3.459 TL(İNDİRİM)

Haber için teşekkürler. Dün n11 de 4020 seviyesine inince oradan sipariş vermiştim. Hepsiburadakini alıp oradakini iptal ettim.
Top Bottom