Arama sonuçları: *

1. M

Assasin's Creed: Odyssey oynarken bilgisayar aniden kapanıyor

Termal macun işini hallettim cumartesi daha sonra 90 derecenin üzerine çıkmadı CPU sıcaklığı. Teşekkürler herkese.
  2. M

kim bilir ne zamandır böyle ama assasins creed çok oynamadım sadece onda yükseliyo normal kullanımda yükselmiyor
  3. M

e football da en fazla 92 dereceyi gördü cpu sıcaklığı 1710581371 1650 te ti var mı hatırlamıyorum asus tuf gaming işte
  4. M

Amd yazan fan ise dediğiniz var hocam
  5. M

cpu sıcaklığı 110-114 arasıydı kapandığında şimdi tekrar bu yüksek bir sıcaklık mı?. bi bilgisayarcıya götürüp yaptırırım dediğinizi yoksa ben anlamam ondan 1710579868 cpu sıcaklığı 110-115 arasına çıktı
  6. M

amd ryzen 5 in sıcaklığı kırmızı değerlere ulaşmış kapanınca açıp baktım hemen
  7. M

işlemci hangisi oluyor. şimdi e football oynadım onda sorun olmadı en fazla 78 derecee çıktı. işlemciye nasıl bakacam 1710577419 2,5-3 yıllık bir bilgisayar. termal macun yaptırmadım hiç nasıl yaptıracağımı da bilmiyorum :)
  8. M

Afterburner ile denedim en son GPU sıcaklığı 79 derece iken kapandı bilgisayar sanırım 80 e çıkacaktı,
  9. M

afterburner indirdim. ondan kayıt alacam şimdi. hw monitor daha iyi derseniz onu kullanayım
  10. M

yok hayır. başka oyunlarda yaşamadım ama bilgisayarı zorlayacak bi oyun assassin's creed de olabilir. diğerleri dota, age of empires, ets gibi oyunlar
  11. M

yok bakmadım nasıl bakabilirim?
  12. M

işlemci sıcaklığını ölçmeyi bilmiyorum. psu modeli sanırım Xigmatek X-Power serisi 600W. diğer oyunlarda şimdiye kadar yaşamadım.
  13. M

Amd ryzen 5 16 gb ram asus tuf gaming 1650 ti ekran kartı 600 watt yazan bir power msi anakart b450-a promax 1710572646 Nasıl bakacam PSU yetersiz olup olmadığına?
  14. M

Assassin's Creed: Odysey oynarken bilgisayar aniden tamamen kapanıyor. Tekrar açmak zorunda kalıyorum. Powersupply'i temizledim yine sorun çözülmedi. Oyun orjinal. Yardımcı olabilir misiniz?
Top Bottom