PSU yetersiz olabilir. İşlemci sıcaklığı artıyor olabilir.Assassin's Creed: Odysey oynarken bilgisayar aniden tamamen kapanıyor. Tekrar açmak zorunda kalıyorum. Powersupply'i temizledim yine sorun çözülmedi. Oyun orjinal. Yardımcı olabilir misiniz?
Nasıl bakacam PSU yetersiz olup olmadığına?PSU yetersiz olabilir. İşlemci sıcaklığı artıyor olabilir.
600watt PSU hayli hayli yeter. PSU nün markası nedir peki?Amd ryzen 5
16 gb ram
asus tuf gaming 1650 ti ekran kartı
600 watt yazan bir power
msi anakart b450-a promax
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bakacam PSU yetersiz olup olmadığına?
işlemci sıcaklığını ölçmeyi bilmiyorum. psu modeli sanırım Xigmatek X-Power serisi 600W. diğer oyunlarda şimdiye kadar yaşamadım.Sistemi yazar mısın?
PSU marka model yazar mısın?
Diğer oyunlarda oluyor mu?
İşlemci sıcaklığı kaçtı?
x-power yazıyor.600watt PSU hayli hayli yeter. PSU nün markası nedir peki?
Farklı oyunlarda hiç yasamadinizmi.işlemci sıcaklığını ölçmeyi bilmiyorum. psu modeli sanırım Xigmatek X-Power serisi 600W. diğer oyunlarda şimdiye kadar yaşamadım.
yok bakmadım nasıl bakabilirim?Veya oyunda işlemci sıcaklığına baktınız mı
Afterburner, hwmonitör gibi uygulamalardanyok bakmadım nasıl bakabilirim?
yok hayır. başka oyunlarda yaşamadım ama bilgisayarı zorlayacak bi oyun assassin's creed de olabilir. diğerleri dota, age of empires, ets gibi oyunlarFarklı oyunlarda hiç yasamadinizmi.
Anladım, dediğim gibi işlemci sıcaklığına hw monitör üstünden bakın oyundayken. Ona göre yorumlayalimyok hayır. başka oyunlarda yaşamadım ama bilgisayarı zorlayacak bi oyun assassin's creed de olabilir. diğerleri dota, age of empires, ets gibi oyunlar