- Konu Sahibi Konu Sahibi
afterburner indirdim. ondan kayıt alacam şimdi. hw monitor daha iyi derseniz onu kullanayımAnladım, dediğim gibi işlemci sıcaklığına hw monitör üstünden bakın oyundayken. Ona göre yorumlayalim
afterburner indirdim. ondan kayıt alacam şimdi. hw monitor daha iyi derseniz onu kullanayımAnladım, dediğim gibi işlemci sıcaklığına hw monitör üstünden bakın oyundayken. Ona göre yorumlayalim
Farketmez hocamafterburner indirdim. ondan kayıt alacam şimdi. hw monitor daha iyi derseniz onu kullanayım
İşlemciye baktinizmiAfterburner ile denedim en son GPU sıcaklığı 79 derece iken kapandı bilgisayar sanırım 80 e çıkacaktı,
işlemci hangisi oluyor. şimdi e football oynadım onda sorun olmadı en fazla 78 derecee çıktı. işlemciye nasıl bakacamİşlemciye baktinizmi
2,5-3 yıllık bir bilgisayar. termal macun yaptırmadım hiç nasıl yaptıracağımı da bilmiyorumSanırım pcyi uzun süredir kullanıyorsunuz daha once hiç termal macun değişimi yaptınız mi ?islemci sıcaklığında bakın çok yükseliyor ve pc kapaniyorsa sorun termal macunda olabilir değişim zamanı gelmiştir
Hocam hwmonitorden daha kolay bakabilirsinizişlemci hangisi oluyor. şimdi e football oynadım onda sorun olmadı en fazla 78 derecee çıktı. işlemciye nasıl bakacam
Yüksek ihtimal işlemcin ısınıyor o zamanişlemci hangisi oluyor. şimdi e football oynadım onda sorun olmadı en fazla 78 derecee çıktı. işlemciye nasıl bakacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
2,5-3 yıllık bir bilgisayar. termal macun yaptırmadım hiç nasıl yaptıracağımı da bilmiyorum
amd ryzen 5 in sıcaklığı kırmızı değerlere ulaşmış kapanınca açıp baktım hemenHocam hwmonitorden daha kolay bakabilirsiniz
Afterburner gibi ayarları yok
Yüksek ihtimal işlemcin ısınıyor o zaman
O zaman işlemcin ısınıyor böyle kullanmanı tavsiye etmem termal macun yenilenen lazımamd ryzen 5 in sıcaklığı kırmızı değerlere ulaşmış kapanınca açıp baktım hemen
cpu sıcaklığı 110-114 arasıydı kapandığında şimdi tekrar bu yüksek bir sıcaklık mı?. bi bilgisayarcıya götürüp yaptırırım dediğinizi yoksa ben anlamam ondanO zaman işlemcin ısınıyor böyle kullanmanı tavsiye etmem termal macun yenilenen lazım
Yoksa cihaza zarar verebilirsin
Ayrıca stok soğutucu var ise çıkarırken işlemciyide beraber cikartip pinleri yamultabilirsin termal macun yenilerken dikkat et
cpu sıcaklığı 110-115 arasına çıktıBen afturburner kullanarak bakıyorum yotubede bir çok ayar videosu mevcut ordan bakarak ayarlarınızı yapın ve sıcaklıkları takip edin
H-hocam işlemcinin üstünde soğutucu varmı?cpu sıcaklığı 110-114 arasıydı kapandığında şimdi tekrar bu yüksek bir sıcaklık mı?. bi bilgisayarcıya götürüp yaptırırım dediğinizi yoksa ben anlamam ondan
cpu sıcaklığı 110-115 arasına çıktı
1650ti olduğuna emin misin? 1650ti laptop özelAmd ryzen 5
16 gb ram
asus tuf gaming 1650 ti ekran kartı
600 watt yazan bir power
msi anakart b450-a promax
Nasıl bakacam PSU yetersiz olup olmadığına?