Amd yazan fan ise dediğiniz var hocamH-hocam işlemcinin üstünde soğutucu varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
95 bile yüksek bir sıcaklık
Hocam 115 derece ulaşabileceği en yüksek sıcaklık. Termal macun yenilemeniz lazım sakın sistemi çalıştırmayın parçalara zarar verebilirsinizAmd yazan fan ise dediğiniz var hocam
e football da en fazla 92 dereceyi gördü cpu sıcaklığıSisteminizin kapnma nedeni %100bu
1650 te ti var mı hatırlamıyorum asus tuf gaming işte1650ti olduğuna emin misin? 1650ti laptop özel
kim bilir ne zamandır böyle ama assasins creed çok oynamadım sadece onda yükseliyo normal kullanımda yükselmiyorHocam 115 derece ulaşabileceği en yüksek sıcaklık. Termal macun yenilemeniz lazım sakın sistemi çalıştırmayın parçalara zarar verebilirsiniz
Şu ana kadar sisteme zarar gelmemiş işe şanslısınız.
Ne zamandır böyle kullanıyorsunuz . Uzun zamnalarda işlemci zarar gorebilir
92 derecede masaüstü için fazla . Bilgisayarı ortalama kaç saat kullanıyorsunuz günde?e football da en fazla 92 dereceyi gördü cpu sıcaklığı
1650 te ti var mı hatırlamıyorum asus tuf gaming işte
o sıcaklıklar hayrı alamet degıl termal macunu en ksısa zamanda acılen degısın daha cok zarar vermemek ıcınde pcyı acmayıncpu sıcaklığı 110-114 arasıydı kapandığında şimdi tekrar bu yüksek bir sıcaklık mı?. bi bilgisayarcıya götürüp yaptırırım dediğinizi yoksa ben anlamam ondan
cpu sıcaklığı 110-115 arasına çıktı
Termal macun işini hallettim cumartesi daha sonra 90 derecenin üzerine çıkmadı CPU sıcaklığı. Teşekkürler herkese.o sıcaklıklar hayrı alamet degıl termal macunu en ksısa zamanda acılen degısın daha cok zarar vermemek ıcınde pcyı acmayın
Dostum elindeki islemci nedir 90 derece şuanda fazla olmadı kule tipi sogutucu alTermal macun işini hallettim cumartesi daha sonra 90 derecenin üzerine çıkmadı CPU sıcaklığı. Teşekkürler herkese.