Arama sonuçları: *

1. B

ne format atabiliyorum ne biosa girebiliyorum

arkadaşlar biosu güncelledikten sonra biosa giremiyorum , flasha win11 yükledim kurarken yeniden başlayınca siyah ekran geliyor birdaha ekran gelmiyor win10 kurmayı deniyorum yine aynı şey bios pilini çıkarıp yaklaşık 1 gün bekledim fakat değişmedi hala biosa giremiyorum ve format atamıyorum
  2. B

work and travel sonrası amerikada kalmak

öneri verirmisin başkan
  3. B

work and travel sonrası amerikada kalmak

öncelikle merhabalar benim 1 yada 2 sene içerisinde amerikaya work and travel ile gidip sonrasında dil okuluna yazılıp orda kalma gibi bir düşüncem var fakat akılımda bazı sorular var dil okuluna yazılınca çalışma izni olmuyormus kampüs dışında (uber,doordash vs.) ama gördüğüm bazı youtuberlar (...
  4. B

Doping Hafıza Kullananlar Memnun Mu ?

doping hafiza almayi dusunuyorum onerirmisiniz ? eayim
  5. B

EKRAN KARTI MİNİNDE 8 MH/s hız alıyor

ekran kartım msi rx580 armor 8 gb veristyonu internette 25 32 mh/s hız alınıyor fakat benimki 8mh/s alıyor
  6. B

Tek ekran kartıyla Ethereum Mining Yapılır mı ?

8 1612351527 yani azda olsa kazandırırmı ?
  7. B

Tek ekran kartıyla Ethereum Mining Yapılır mı ?

Ekran kartım Msi Armor RX580 yapılırsada yapmaya değermi ?
  8. B

Motospeed K82 mi Gamepower Ogre mi

n11de sıfırı 420 tl zaten ben şuan paraya sıkışık olduğum için 50 lira iyidir gözüyle bakıyorum
  9. B

Motospeed K82 mi Gamepower Ogre mi

Motospeed K82 Red Switch klavyem var onu 350 TL'ye satıp Gamepower OGRE almak istiyorum sizce mantıklımı siz hangisini yercih ederdiniz ?
  10. B

YARDIM! bilgisayar saçma şekilde kapanıyor !!!

twitchde yayın izlerken videodaki gibi beyaz ekran geliyor ve sonrasında kapanıyor ama işlemci soğutucu çalışıyor sorun neyle alakalı garantiye göndermelimiyim ? Sistem : DA V4
  11. B

ekran kartı stres testi

MSİ RX 580 ARMOR OC 8GB ekran kartım var stres testi tam yapacakken ekran tek renk bir görsel geliyor ne yapmalıyım ?
  12. B

ekran kartı stres testi

MSİ RX 580 ARMOR OC 8GB ekran kartım var stres testi tam yapacakken ekran tek renk bir görsel geliyor ne yapmalıyım ?
  13. B

kasa vidası

güç kaynağını temizleyeceğim fakat çıkması için üstünde bir plaka var onun vidasıda böyle çıkaramıyorum yardımm
  14. B

Bannerlord

teşekkür ederim
  15. B

Bannerlord

Ben şuan Mount & Blade II: Bannerlord crack şekilde oynuyorum oyunun save dosyasını kopyalayıp Steamden oyunu alsam o save dosyasını yeni oyuna aktarabilirmiyim ?
  16. B

koyu tema

Whatsapp koyu tema iosta simsiyah androidde ise biraz mavimsi androiddeden iostaki gibi yapmamızın yolu varmı ?
  17. B

PC kapanıyor

ssd var sadece zaten 1588682176 hdd yok
  18. B

PC kapanıyor

çözümü nasıl olur
  19. B

PC kapanıyor

format attım şuan inşallah düzelir teşekkür ederim 🙏🏻
  20. B

PC kapanıyor

youtubedende izlerkende oluyor tam ekran oyun oynarkende