work and travel sonrası amerikada kalmak

bar1as

80+
Reaksiyon skoru
6
öncelikle merhabalar
benim 1 yada 2 sene içerisinde amerikaya work and travel ile gidip sonrasında dil okuluna yazılıp orda kalma gibi bir düşüncem var fakat akılımda bazı sorular var
dil okuluna yazılınca çalışma izni olmuyormus kampüs dışında (uber,doordash vs.) ama gördüğüm bazı youtuberlar ( anıl güler , osman aslan , rafet bala , ulaş aksoy , kemal erkut ) bunların green cardı yok diye biliyorum ve bu arkadaşlar uber vs yapabiliyor bunu nasıl yapıyorlar ve orda kalabiliyorlar bunları açıkladıkları herhangi bir video göremedim yardımcı olursanız çok sevinirim

iyi günler :)

Pipi.

Son düzenleme:
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sonumuz bu olacak zaten. Ülkemiz beyinsiz hayvanlarla dolacak. Bizler de ülkemizi terk edip gideceğiz.
Bu arada ben de yurtdışına gitmek istiyordum.

öncelikle merhabalar
benim 1 yada 2 sene içerisinde amerikaya work and travel ile gidip sonrasında dil okuluna yazılıp orda kalma gibi bir düşüncem var fakat akılımda bazı sorular var
dil okuluna yazılınca çalışma izni olmuyormus kampüs dışında (uber,doordash vs.) ama gördüğüm bazı youtuberlar ( anıl güler , osman aslan , rafet bala , ulaş aksoy , kemal erkut ) bunların green cardı yok diye biliyorum ve bu arkadaşlar uber vs yapabiliyor bunu nasıl yapıyorlar ve orda kalabiliyorlar bunları açıkladıkları herhangi bir video göremedim yardımcı olursanız çok sevinirim

iyi günler :)
Onların hepsinin green cardı vardır.Yada vatandaşlardır.Kaçak çalışman gerek(tavsiye etmiyorum.)Hesap kiralayabilirsinz vs ama biraz sıkıntılı işler.Yada dükkanlarda saatlik çalışabilirsin.Ama en garantisi tabi green card.Work and travel ile oluyorsa askerliğe başvuru yap gökhan öner gibi asker ol vatandaşlığı kap

Bazi modlar cidden sorunlu ama "akilsiz hayvanlar" ciddi bir hakarettir!
Hepsi gayet anlayışlı, küçük düşürücü herhangi bir hakaretin yasak olması normal bir durum abartmayın.

Hocam merak ettim, dil okuluna yazılınca orada bir eğitim gördüğünüz için kalma izni mi almış oluyorsunuz ?

Hepsi gayet anlayışlı, küçük düşürücü herhangi bir hakaretin yasak olması normal bir durum abartmayın.

Hocam merak ettim, dil okuluna yazılınca orada bir eğitim gördüğünüz için kalma izni mi almış oluyorsunuz ?
Benim bildiğim kadarıyla dil okullari 2 yila kadar calisma izni veriyor olması lazim ama detaylı konusmak lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,612
Üyeler
192,427
Son üye
berkgrt
Geri