Doping Hafıza Kullananlar Memnun Mu ?

Doping Hafıza sayesinde şu an Oxford'da okuyorum çok memnunum. Elbette geyik yapıyorum gereksiz pahalı bir sistem sakin alma.

kullanmadım ama reklamları o kadar yapmacık ve para karşılığında insaları satın aldıkları belli oluyor ki içeriği de böyle olacağından şüphem yok hem para verdiğin yerden anlamazsan kötü oluyor yt öyle değil anlamazsan git başka kanaldan izle yine anlamadım yine başka bir kanaldan izleyebiliyorsun

Kazık yemeye gerek yok. YouTube kullanıyorum sadece aylık 8 lira premium masrafı var mis gibi.

Youtube'da bu kadar iyi hoca varken gereksiz. Zaten 11-12'de Eba Akademik Destek programı açılıyor. Oradan ücretsiz bir şekilde Raunt içeriklerine ulaşabilirsin. Deneyimlediğim için söylüyorum, bunlar kesinlikle para tuzağı. Ama ben para verdim daha çok çalışmam lazım deyip daha çok çalışacaksan orası senin bileceğin iş.

ben aktif kullanan biri olarak deneyimlerimden bahsedeyim: açıkcası severek kullanıyorum. reklamlardan dolayı yazılan yorumlarla kullananların görüsleri farklı oluyor bence. kullanmadan önce bende biraz sizin gibi düsünüyordum :) şüphelerim var mıydı vardı almadan önce kararsızda kalmıştım ama aldıktan sonra iyi ki almışım dedirtti. youtubedan hocalarla calısmakla olmuyor her şey eksik kalıyor. doping hafızada en sevdigim her sey benim ihtiyacım olan her seyi saglıyorlar baska bir seye ihtiyac duymuyorsun. çözemedigim sorular icin çözücüsü var, akıllı test paneli var, anlamadıgım konular için şimdi anladım, rehberlik icin kocum yanımdası var. adamlar sürekli gelistiyorlar sistemi ve bana olan faydasını görüyorum. örnek videolarını inceleyip kendine göre değerlendirmeni öneririm.

Hedefim İstanbul Hukuk olduğu için mezuna kaldım, yani eşit ağrılık hazırlanıyorum bende. Haziran'da satın aldım doping hafızayı yaz tatilinde tytyi komple bitiririm diye. gerçekten kendime güzel bir ders çalışma programı hazırladım tytyi bitirdim ayt kasıyorum sınava kadar yüklenicemm. dopingle güzel ilerliyorum sağ olsunlar bir sorunum oldugunda da cok yardımcı oldular tavsiye ederim ben (y)

Hocam benim arkadaşta vardı oyun gibi ders anlatıyor hiç beğenmedim

Geri