Pukiina
80+ Bronze
Yok hocam sanırım yanlış anladın. Yani doping kullanan arkadaşımın ne yaptığını söyledim. Zaten matematiği iyi yapıp (40'da 30-35 falan) sadece 2 edebiyat sorusu bile işaretlesen her türlü hukuk gelir. Onda haklısın ama bu çocuk da senin tarif ettiğin gibi, dershaneye başladığında girdiği yıl hiç kitap yüzü açmamıştı yani 0'dıı girdiği yıl sonra dershaneye gelmiş o yılda 300 yaptı. Bu sefer morali bozulunca doping hafıza almış. Bu arada girdiği yıl matematik neti 10-12 arasıydı. Doping hafızanın kendine çok katkısı olduğu söyledi matematik adına. Sınavda da zaten dediği doğru oldu ve 38 mat yaptı ve istanbulda hukuk kazandı. Yani işim özü matematik adına fayda aldığını söylemişti, Dopingten.Knk EA hukuk kolay ben onu anladım Zaten bu sene sınava girdiğimde EA çok kolaydı Sadece coğrafya gibi şeyler vs. Görmedigim için ve Devletin Felsefesi ile benim felsefe Cevaplarım Uyuşmadığı için bu sene 300k girdim knk şöyle söyliyim YKS'de EA 22 Tane soru okuyup 2 şık arasında kaldım diye yanlış yapmaktan korkup Soruları boş bıraktım eve gelince kontrol ettim canlı yayınlardan meğersem işaretlesem 21'i doğruymuş yani cidden EA bana çok kolay geldi 1 Ay çalışmama bakar Ama EA bölüm istemiyom yani Avukatlık olmak isterdim ama TR'deki maks. Avukat maaşları bana az geliyor.