PC kapanıyor

bar1as

80+
Reaksiyon skoru
6
Tam ekran video izlerken ekran böyle oluyor ve kulaklıktan böyle ses gelip kapanıyor pc yardım acillll!

Youtube dan mı video izliyorsun yoksa pcnin kendisinden hardiskinden mi video izliyorsun Büyük ihtimal ramleri görmüyor veya hardiskinde sıkıntı vra okumuyor

Youtube dan mı video izliyorsun yoksa pcnin kendisinden hardiskinden mi video izliyorsun Büyük ihtimal ramleri görmüyor veya hardiskinde sıkıntı vra okumuyor
youtubedende izlerkende oluyor tam ekran oyun oynarkende

Tam ekran video izlerken ekran böyle oluyor ve kulaklıktan böyle ses gelip kapanıyor PC yardım acillll!

Bu kulaklıktan gelen ses global bir ses midir bilmiyorum ama 8 sene önce bilgisayarımda bu ses geldiği dönemde pc kendini kapatıp açmıyordu ama ekran çizik çizik oluyordu ama ondan öncede donuyordu.Bilgisayarcıya götürmüştüm ekran kartı vs değiştirmişti düzelmemişti sorun güç kaynagında çıkmıştı.Deneme şansın varsa başka güç kaynağı ile dene eğer yoksa format at düzelmezse bilgisayarcıya götürmelisin.

Bu kulaklıktan gelen ses global bir ses midir bilmiyorum ama 8 sene önce bilgisayarımda bu ses geldiği dönemde PC kendini kapatıp açmıyordu ama ekran çizik çizik oluyordu ama ondan öncede donuyordu.Bilgisayarcıya götürmüştüm ekran kartı vs değiştirmişti düzelmemişti sorun güç kaynagında çıkmıştı.Deneme şansın varsa başka güç kaynağı ile dene eğer yoksa format at düzelmezse bilgisayarcıya götürmelisin.
format attım şuan inşallah düzelir teşekkür ederim 🙏🏻

format attım şuan inşallah düzelir teşekkür ederim 🙏🏻
8sene önce 1 2 hafta düzeliyordu sonra başlıyordu :D
Garanti psu ile alakalı olmayabilir bilgisayarcı biraz bilgisizdi yeni bilgisayar almıştık.

çözümü nasıl olur
Kesin ve sağlıklı çözümü hdd değiştirmek diye biliyorum ,aptopda da vardı tak diye gidiyordu gelmiyordu ssd taktım şimdi cayır cayır çalışıyor

Tam ekran video izlerken ekran böyle oluyor ve kulaklıktan böyle ses gelip kapanıyor PC yardım acillll!

Bilgisayarına farklı bir harddisk takip dene eğer fayda etmezse problem psu dada olabilir yazılımsal bi sorunu olduğunu düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,949
Üyeler
190,125
Son üye
heyzi
Geri