youtubedende izlerkende oluyor tam ekran oyun oynarkendeYoutube dan mı video izliyorsun yoksa pcnin kendisinden hardiskinden mi video izliyorsun Büyük ihtimal ramleri görmüyor veya hardiskinde sıkıntı vra okumuyor
Bu kulaklıktan gelen ses global bir ses midir bilmiyorum ama 8 sene önce bilgisayarımda bu ses geldiği dönemde pc kendini kapatıp açmıyordu ama ekran çizik çizik oluyordu ama ondan öncede donuyordu.Bilgisayarcıya götürmüştüm ekran kartı vs değiştirmişti düzelmemişti sorun güç kaynagında çıkmıştı.Deneme şansın varsa başka güç kaynağı ile dene eğer yoksa format at düzelmezse bilgisayarcıya götürmelisin.Tam ekran video izlerken ekran böyle oluyor ve kulaklıktan böyle ses gelip kapanıyor PC yardım acillll!
format attım şuan inşallah düzelir teşekkür ederimBu kulaklıktan gelen ses global bir ses midir bilmiyorum ama 8 sene önce bilgisayarımda bu ses geldiği dönemde PC kendini kapatıp açmıyordu ama ekran çizik çizik oluyordu ama ondan öncede donuyordu.Bilgisayarcıya götürmüştüm ekran kartı vs değiştirmişti düzelmemişti sorun güç kaynagında çıkmıştı.Deneme şansın varsa başka güç kaynağı ile dene eğer yoksa format at düzelmezse bilgisayarcıya götürmelisin.
8sene önce 1 2 hafta düzeliyordu sonra başlıyorduformat attım şuan inşallah düzelir teşekkür ederim![]()
Güç kaynağı veya hardiskten yaparTam ekran video izlerken ekran böyle oluyor ve kulaklıktan böyle ses gelip kapanıyor PC yardım acillll!
çözümü nasıl olurGüç kaynağı veya hardiskten yapar
Kesin ve sağlıklı çözümü hdd değiştirmek diye biliyorum ,aptopda da vardı tak diye gidiyordu gelmiyordu ssd taktım şimdi cayır cayır çalışıyorçözümü nasıl olur
ssd var sadece zatenKesin ve sağlıklı çözümü HDD değiştirmek diye biliyorum ,aptopda da vardı tak diye gidiyordu gelmiyordu SSD taktım şimdi cayır cayır çalışıyor
hdd yokSSD var sadece zaten
Bilgisayarına farklı bir harddisk takip dene eğer fayda etmezse problem psu dada olabilir yazılımsal bi sorunu olduğunu düşünmüyorumTam ekran video izlerken ekran böyle oluyor ve kulaklıktan böyle ses gelip kapanıyor PC yardım acillll!