arkadaşlar uzun zaman sonra gireyim dedim ama odaya girince hazır basınca yükleme ekranı geliyor sonra siyah ekran oluyor 1-2 dakika sonra bağlantı koptu tekrar bağlanmaya çalışıyor diyor menüye atıyor. bunun çözümünü bilen var mı?
hocam bilip bilmeden yazmayın, tabi ki bunları uzun süre araştırarak aldım, sizde araştırın proje tokenleri olduğunu anlarsınız.
mesela;
-walter meme tokenler için cmc gibi site yaptı ve ama lar düzenliyorlar. yakın zamanda topluluktan zengin bir kaç kişi projeyi devraldı ben onları biliyorum...
binance veya benzeri borsa açmak için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor, değilseniz para çekemezsiniz diye biliyorum, evden birisinin üstüne açabilirsin ama açtığın kişinin üstüne banka kartı ile para atılıyor çekiliyor. ondan 18 yaşını doldurun öyle hesap açın sorun olmaması için
Yatırma...
Evet proje olarak iyi, çoğu tokenin yapamadığı şeyleri 1-2 hafta içinde hemen yapıyorlar. Kendi ağına borsa yapıyor onu bile 1 haftada %30 yakınını bitirmiş, nisan ayının ortasında çıkacak diyor. Normalde tarih verdiği her üründe tarihinden önce çıkardı şuana kadar.
1712044801
Bence hala tam...
evet bana görede çok potansiyelli token chiko, 4 tane ağdalar ve bir tanesi kendi blockchain ağı, borsa yapıyorlar borsada bitince birde insanlar o ağda token çıkarırsa iyi yükselir chiko
neden trol olsun, ne anlamda aşırı kötü açıklarmısınız?
1711540921
ben yaptım görünümü bir borsa değil, hepsi pancakeswap den aldım ama chiko coinsbit,tokpie,financex, pancakeswap,quickswap,pulsex listeli.
boğa sezonunda meme tokenler ve alt tokenler daha fazla getirisi oluyor, ben 1 tokene en kötü bin dolar atabilirsem o zaman dediğiniz tokenleri alabilirim şuan atamıyorum maalesef. chiko ekibi çok güvenilir adamı 2 senedir tanıyorum adam ingiliz yazar bilgileri her şeyi internette var. ama artık...
toplam 200 dolar yok, sade o 2 tanesinde 200 dolar var. ve pepe yede 5 dolar atan ilk kişiler şuan 10 milyon 5 milyon dolarları var. shibaya 1 dolar atanın 1 milyon doları var, önemli olan inanmayanlara inat ilk adımı atmak.
1711537588
toplam 200 dolar yok, sade o 2 tanesinde 200 dolar var. ve...
pige ve winu ya 200 doları geçik para yatırdım. winu topluluğa devredildi ve alan topluluğun başınada zengin bir adam geldi ve o adamı biliyorum dolar milyoneri. öncedende o adam bir tokenin başına geçmişti 200 bin dolar harcamıştı kendi cebinden, tabi kendi dahada zengin oldu.
chiko da ben...
bu sene zengin olmayı bekliyorum, umarım olurum:):)
chiko tokenden çok ümitliyim 1 senedir takip ediyorum, kendi blockchain ağı var ve 3 tane ağda köprüsü var ve kimse bilmiyor.