Pige ve winuya baktım ikisininde market cap çok düşük ve chiko da pek iç açıcı görünmüyor ne kadar yatırmayı planlıyorsun toplam? Zengin olmayı herkes bekliyor da işte çok düşük ihtimal.Alıntıyı görüntüle
bu sene zengin olmayı bekliyorum, umarım olurum
chiko tokenden çok ümitliyim 1 senedir takip ediyorum, kendi blockchain ağı var ve 3 tane ağda köprüsü var ve kimse bilmiyor.
pige ve winu ya 200 doları geçik para yatırdım. winu topluluğa devredildi ve alan topluluğun başınada zengin bir adam geldi ve o adamı biliyorum dolar milyoneri. öncedende o adam bir tokenin başına geçmişti 200 bin dolar harcamıştı kendi cebinden, tabi kendi dahada zengin oldu.Pige ve winuya baktım ikisininde market cap çok düşük ve chiko da pek iç açıcı görünmüyor ne kadar yatırmayı planlıyorsun toplam? Zengin olmayı herkes bekliyor da işte çok düşük ihtimal.
Belki potansiyelleri yüksektir fakat güvenlikleri sıkıntılı çoğubilgileri kendileri sağlıyor yani bu potansiyelin kaç yıl içerisinde kullanıcağını bilemezsin daha riskli yani. Daha çok market cap yüksek jasmy, pepe gibi qoinleri alman mantıklı ne olsa nisan ayı bull run u bu qoinler üzerinden olacak.pige ve winu ya 200 doları geçik para yatırdım. winu topluluğa devredildi ve alan topluluğun başınada zengin bir adam geldi ve o adamı biliyorum dolar milyoneri. öncedende o adam bir tokenin başına geçmişti 200 bin dolar harcamıştı kendi cebinden, tabi kendi dahada zengin oldu.
chiko da ben uzun zamandır takip ediyorum, geliştiricisi tanıyorum. daha hiç reklam yapmadılar, 4 blockchain ağında varlar ve 3 dex 4 cex listeledi daha cmc ve cg olmadığı halde. şimdi kendi block chain ağına dex yapıyor, o ağda token çıkartmak isteyenler için. cmc onayı aldı bakalım ne zaman listelenecek
winu ve chiko dan çok ümitliyim,
birde wegros var Azerbaycan devleti destekli, oda Türkiye'de n11 trendyol gibi site açacak onay almış belgelerini paylaştı, kripto ödeme onayı almak için uğraşıyor.
önemli olan ilk görmek zaten kriptodaBu tokenleri hayatımda ilk defa görüyorum
Zamanında bitcoin ve shiba içinde öyle diyorlardı parayı götüren götürdü.200 dolarla zengin olma hayalleri kurmak
toplam 200 dolar yok, sade o 2 tanesinde 200 dolar var. ve pepe yede 5 dolar atan ilk kişiler şuan 10 milyon 5 milyon dolarları var. shibaya 1 dolar atanın 1 milyon doları var, önemli olan inanmayanlara inat ilk adımı atmak.200 dolarla zengin olma hayalleri kurmak
toplam 200 dolar yok, sade o 2 tanesinde 200 dolar var. ve pepe yede 5 dolar atan ilk kişiler şuan 10 milyon 5 milyon dolarları var. shibaya 1 dolar atanın 1 milyon doları var, önemli olan inanmayanlara inat ilk adımı atmak.200 dolarla zengin olma hayalleri kurmak
Dostum bir yıl içinde mi shiba ve Pepe den zengin oldular yoksa uzun süre beklediler mitoplam 200 dolar yok, sade o 2 tanesinde 200 dolar var. ve pepe yede 5 dolar atan ilk kişiler şuan 10 milyon 5 milyon dolarları var. shibaya 1 dolar atanın 1 milyon doları var, önemli olan inanmayanlara inat ilk adımı atmak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
toplam 200 dolar yok, sade o 2 tanesinde 200 dolar var. ve pepe yede 5 dolar atan ilk kişiler şuan 10 milyon 5 milyon dolarları var. shibaya 1 dolar atanın 1 milyon doları var, önemli olan inanmayanlara inat ilk adımı atmak.
boğa sezonunda meme tokenler ve alt tokenler daha fazla getirisi oluyor, ben 1 tokene en kötü bin dolar atabilirsem o zaman dediğiniz tokenleri alabilirim şuan atamıyorum maalesef. chiko ekibi çok güvenilir adamı 2 senedir tanıyorum adam ingiliz yazar bilgileri her şeyi internette var. ama artık yazarlık yapmıyor bir firmada çalışıyor ve geceleri chiko yu geliştiriyorBelki potansiyelleri yüksektir fakat güvenlikleri sıkıntılı çoğubilgileri kendileri sağlıyor yani bu potansiyelin kaç yıl içerisinde kullanıcağını bilemezsin daha riskli yani. Daha çok market cap yüksek jasmy, pepe gibi qoinleri alman mantıklı ne olsa nisan ayı bull run u bu qoinler üzerinden olacak.
1 yıl içinde oldular, mesela pepe tam 24 günde oldu 5 dolar yatıranın 5 milyon dolar olmasıİlginç coin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum bir yıl içinde mi shiba ve Pepe den zengin oldular yoksa uzun süre beklediler mi
Aşırı kötü, umarım trolldürAlıntıyı görüntüle
bu sene zengin olmayı bekliyorum, umarım olurum
chiko tokenden çok ümitliyim 1 senedir takip ediyorum, kendi blockchain ağı var ve 3 tane ağda köprüsü var ve kimse bilmiyor.