Arama sonuçları: *

• Users: Xylo
  • Order by date
  1. Xylo

İNDİRME KAÇ SAAT SÜRER?

Şuan sınırlama var 200kb üstüne çıkamıyorum
  2. Xylo

Topldığım pc Bakarsanız Sevinirim

K Katılıyorum daha farklı bir PSU almanız yararınıza olur.
  3. Xylo

Bilgisayar alacağım ama bir şey bilmiyorum

Evet uyumlu
  4. Xylo

Hayırlı Olsuuuun 7.20

Beyler 10 olsun bir sıfır daha atılır miss
  5. Xylo

Toplama PC hakkında yardım

Ekran kartları için söyleyecek olursak markalar arasında çekirdek hızları farklı olabiliyor aynı şekilde soğutma blokları kartta kullandıkları bileşenler vesaire. Anakartlar için ise markadan markaya VRM kalitesi,port sayıları,desteklediği ram frekansı M2 yuvası olup olmaması gibi vesaire...
  6. Xylo

2 Sistem var Hangisi sizce?

Intel tek çekirdek konusunda daha başarılı,oyunlarda daha iyi verim alabilirsiniz.Ama aklınızda hem render hem oyun oynamak varsa tereddüt etmeden Ryzen almalısınız.
  7. Xylo

B450 Gaming Plus mı B450 Tomahawk mı?

Kendi bilgisayarımda da kullanıyorum kesinlikle tomahawk
  8. Xylo

Pc resetleme

Biraz daha detaylandırırmısınız durduk yere mi resetlendi yoksa yük altında iken mı ?
  9. Xylo

SSD önerisi

Crucial ısınıyor diye ilk defa duydum kendim kullanıyorum gayet memnunum sata SSD lerde en çok rağbet görüp fiyatını hakkıyla veren Samsung var eğer bütçenize uygunsa mutlaka bu markayı almanızı tavsiye ederim
  10. Xylo

Yardım Acill Oyun Onerisi

Düşük sistem için just cause 2 oyununa da göz atabilirsiniz
  11. Xylo

B450 vs a320 serisi

Eğer OC yapmayı planlıyorsan B450 model çipsetine sahip güzel bir kart almalısın vrm konusunda başarılı olmalı
  12. Xylo

Bu ne yuvası

Birbirine paralel olan 4 beyaz nokta M2 SSD için küçük portlar ses kartı alttaki uzun port ise AMD kartın destekliyorsa eğer crossfire veyahut Nvidia kartın varsa SLI yapman için 1588383495 Çift ekran kartı kullanımı iki kartın birbiri ile uyumlu olması gerekli
  13. Xylo

Coil Whine Olan Bir Kart alınır mı?

Coil whine sorunu bende de var hiçbir performans düşüşü yaşamadım yaşayan insanda görmedim uygun fiyata bulursam test eder alırdım
  14. Xylo

Ses kartı olmadan kılaklıktan ses gelir mi

Her anakartta ana bir ses kartı var ek olarak satılanlar genellikle profesyoneller için oluyor.
  15. Xylo

Alınmaması Gereken Psular

80+ sertifikası olmayan hiçbir ürünü almanızı şiddetle tavsiye etmiyorum bilgisayar alıyorsanız işinizi garantiye alınız.
  16. Xylo

Gigabyte RX 580 Gaming OC 8GB 256Bit GDDR5 PCI-E 3.0 Ekran Kartı

Aynı modelin 4GB versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum rahatlıkla alabilirsin.
  17. Xylo

DA-Sisteme İnanılmaz ZAM!

Dolar büyük etmen. Birde korona var,buna bağlı olarak üretimde azalıyor, rağbet çok olunca da piyasada hem az olan ürün daha da azalıyor tabi. Şirketlerin fırsatçılığı da ayrı bir etken.
Top Bottom