Neler Yeni

DA-Sisteme İnanılmaz ZAM!

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Sanırım şu sıralar hiçbir şey mantıklı değil. EVGA GTX 1070 Tİ aldım sabahtan akşama kadar bakışıyoruz.

Anıl.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Anıl
dolardan dolayı artıyor. cümlesi artık yanlış bir tabir bence
dolar o kadar artmadı
yani önceden de yüksekti şimdide yüksek dolar
sistem çıkartıyorlar talep çok olunca sistemden daha fazla kazanmak için fiyat yükseltiyorlar yorumunu çıkarıyorum ben.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dolar+Corona=Zam

Frenick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuz çomoğlu
Saçma sapan iş yapmaya başladılar.Bu sistem çıktığı zaman dolar arasında 4-5 krş fark ediyor oda maksimum olarak fakat bunlar sanırım doların en yüksek fiyattan hesaplanıyor.Maksimum artacağı miktar 500-600 Tl olmalı.Dolar arttıysa mevcut stok da zaten ürünleri vardır.O kadar satış yaptıklarına göre.Dolar bahane fırsatcılık şahane

HumanvVol2

80+ Bronze
dolardan dolayı artıyor. cümlesi artık yanlış bir tabir bence
dolar o kadar artmadı
yani önceden de yüksekti şimdide yüksek dolar
sistem çıkartıyorlar talep çok olunca sistemden daha fazla kazanmak için fiyat yükseltiyorlar yorumunu çıkarıyorum ben.
Bence stoklar bıtene kadar hangi dolar kuruyla alındı ona göre fiyatlar ayarlanıyor sonra stokları yenileyince o anki dolar kurundan hesaplanıyor o yüzden dolar artınca aniden fiyat fırlamıyor stoklar yenilenince artıyor ve coronada var.

M.Tetik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mustafa Tetik
Genellikle DA sistemlerinde fiyat indirimi stok dahilinde oluyor. Hele bu aralar ürün azlığından ve fiyat yüksekliğinden indirimli stok bittikten sonra fiyatın yükselmesi normal.

Anıl.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Anıl
Bence stoklar bıtene kadar hangi dolar kuruyla alındı ona göre fiyatlar ayarlanıyor sonra stokları yenileyince o anki dolar kurundan hesaplanıyor o yüzden dolar artınca aniden fiyat fırlamıyor stoklar yenilenince artıyor ve coronada var.
işte hangi dolar kuru olursa olsun bu kadar fiyat artışı imkansız dolar 1 günde 6-7 tl olmadı
uzun zamandır bu seviyede
koronadan öncede bu ani fiyat yükseltme olayı vardı

HumanvVol2

80+ Bronze
işte hangi dolar kuru olursa olsun bu kadar fiyat artışı imkansız dolar 1 günde 6-7 TL olmadı
uzun zamandır bu seviyede
koronadan öncede bu ani fiyat yükseltme olayı vardı
1 günde 30-40 kuruş fırlamalar bu sıralar oluyor bazen ınıyor bazen artıyor bu tip şirketler karları için bu kada fiyat bence arttırmazlar

Xylo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yunus Emre Özdemir
Dolar büyük etmen. Birde korona var,buna bağlı olarak üretimde azalıyor, rağbet çok olunca da piyasada hem az olan ürün daha da azalıyor tabi. Şirketlerin fırsatçılığı da ayrı bir etken.

Emre Baş

80+ Gold
Stok az kalmıştır bunlarda fırsatçılık yapıyor bir nevi

Top Bottom