isimsizüye
80+ Gold
Frisby Rampage everest gametech bu psulardan uzak durun c4 gibi patlar elinizde patlar
aynen öyle .d elektrik gidince bide o sıkıntı yaratır80+ sertifikası olmayan hiçbir ürünü almanızı şiddetle tavsiye etmiyorum bilgisayar alıyorsanız işinizi garantiye alınız.
aynen öyle .d elektrik gidince bide o sıkıntı yaratır
James Donkey PSU'yu ilk defa senden duydum :dBu yaptığın liste çok kısa olmuş. Asıl liste şöyle:
Gamepower, Gamebooster, Powerboost, Everest, Hadron, James Donkey
Hadron, Wozlo, Everest, Elba
,Gametech, Powerboost, Dark, Hadron, , Rampage, Frisby
Ah hadi ama 1050W GamePower PSU kullanıyorum 1 yıldan beri patlamadı.Bu yaptığın liste çok kısa olmuş. Asıl liste şöyle:
James Donkey ?Bu yaptığın liste çok kısa olmuş. Asıl liste şöyle:
80+ in ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım . 80+ sadece verimliliği %80inin üzerinde veren psulara veriliyor. bazı psular 80+ sertifikasına sahip olup koruma sertifikalarindan eksik olabiliyor.80+ sertifikası olmayan hiçbir ürünü almanızı şiddetle tavsiye etmiyorum bilgisayar alıyorsanız işinizi garantiye alınız.
Dark markasını biraz araştırmanizi öneririm gayet kaliteli psulari da var. gamepower da aynı şekilde. Bu psulari kullanmadan hepsine kötü diyemezsiniz.Bu yaptığın liste çok kısa olmuş. Asıl liste şöyle:
Hepsi haklı da darkın hakkını yemişsin iyi marka gerekli sertifikaları var ve kullananlar memnun.Bu yaptığın liste çok kısa olmuş. Asıl liste şöyle:
80+ in ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım . 80+ sadece verimliliği %80inin üzerinde veren psulara veriliyor. bazı psular 80+ sertifikasına sahip olup koruma sertifikalarindan eksik olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dark markasını biraz araştırmanizi öneririm gayet kaliteli psulari da var. gamepower da aynı şekilde. Bu psulari kullanmadan hepsine kötü diyemezsiniz.
James Donkey PSU'yu ilk defa senden duydum :d
James Donkey ?