Arama sonuçları: *

1. T

Elimdeki sistemin ederi nedir ?

Elimdeki bu sistemin monitör dahil ederi nedir ? (sadece monitörün garantisi devam ediyor) b450m s2h anakart 8 gb corsair ram asus rx 570 4 gb ekran kartı amd r5 1600 işlemci 480 gb sata ssd 550w psu kasa monitör: aoc c24g1 144hz
  2. T

Telefonunuz mu bilgisayarınız mı ?

Hangisi sizin için daha önemli telefonsuzmu yaşarsınız bilgisayarsız mı
  3. T

2.el G920 direksiyon 550 TL ?

https://letgo.onelink.me/O2PG/1677d70d
  4. T

2.el G920 direksiyon 550 TL ?

Gençler 2.elden bir satıcı g920 yi 550 TL'ye koymuş niye bu kadar ucuz diyorum hediye diyor fatura ve garantiside yok diyor sizce alınır mı? faturasız garantisiz eşya
  5. T

Pc için G27 vs G29 vs G920

Pc için hangisi daha iyidir sizce 2.elde g920 ve g27 arasında sadece 100 200 tl fark var g29 biraz daha pahalı
  6. T

Xbox one s alınır mı ?

Gençler bilgisayarımın 2.el değeri 7 8 k. bilgisayarı satıp 0 xbox one s + logitech g 920+ shifter alsam pişman olurmuyum sizce bilgisayar özelliği i7 7700 k 1080 16 gb ram
  7. T

Abilerim Ablalarım bi bakarsanız (kız meselesi)

Onun en yakın kız arkadaşından birine yazdım sorarım yazarım ben sana dedi 2 3 saat sonra o da engelledi :D Neyse Hayırlısı Diyelim
  8. T

Ya son haftadır sözlerini tutmuyordu pek. İçime bir hia geldi acaba aldatıyormu beni diye hatta aradım sordum hemen başkasınımı istiyorsun diye saçmalıosun yemin ederim kimseyi sevmiyorm dedi 1607195645 Heryerden engelledi yazma daha bana dedi
  9. T

Yok hayır çekmedim ama son zamanlarda içimden bir ses aldatıldığımı söyledi hislerime güvenmelimiyim bilmiyorum
  10. T

Hayır doğum günü 13 aralıkda hatta hediye bakıyordum dün
  11. T

Gençler bu sabaha kadar sevgilimle bir problemim yoktu gecede seni çok seviyorum vs sevgi sözleri söylüyordu ama sabah ne olduysa bana sevgim azaldı dedi ve ayrılmak istediğini söyledi bende sen bilirsin dedim. İgden engellemiş whatssapddan da ben yazdım ne oldu bir gecede söyle bir sorunmu...
  12. T

Motogp 19 vs Ride 3 Hangisi

Motogp 19 mu Ride 3 mü hangisi daha iyi gençler
  13. T

Sevgilim aldatmış...

18
  14. T

Sevgilim aldatmış...

Gençler 2 gün önce sevgilim sözümü dinlemiyor vs diye konu açmıştım ve bugün beni aldattığını öğrendim o anki sinirle instagram hesabını çalıp sildim hesabı çok pişmanım çalıp hesabını sildiğim için sizce siz olsanız yaparmıydınız o anki sinirle
  15. T

Sevgilim sözümü dinlemiyor

18
  16. T

Kanka köle gibi davranmıyorum zaten kendi istemediği şeyi kendisi yapıyor
  17. T

Gençler sevgilim neredeyse hergün erkeklerle takılıyor takılmasını istemediğimi söylüyorum ona arkadaşım napıyım diyor . Ben ona 1 2 erkek arkadaşıyla takılmasını söyledim zaten iyi biri çünkü onlar ama bu takıldıkları sevgilisi olduğunu bile bilmiyor söylemek istemiyormuş hanımefendi. Ve...
  18. T

Boy uzunluğu (kaç cm daha uzarım)

Gençler yaşım 15 boyum 1.87 sizce kaçı görürüm
  19. T

Kız Meselesi

Gençler internetten bir kızla tanıştık dün buluştuk kıza bol soğanlı adana dürüm üstüne künefe ısmarladım ayıp olmamıştır değilmi Not: Kız starbucks kızı
Top Bottom