Gençler 2.elden bir satıcı g920 yi 550 TL'ye koymuş niye bu kadar ucuz diyorum hediye diyor fatura ve garantiside yok diyor sizce alınır mı? faturasız garantisiz eşya
Çalıntı ürün büyük ihtimalGençler 2.elden bir satıcı g920 yi 550 TL'ye koymuş niye bu kadar ucuz diyorum hediye diyor fatura ve garantiside yok diyor sizce alınır mı? faturasız garantisiz eşya
çalıştığına emin olun ama doğru göndereceğinden emin değilim dedikleri gibi çok ucuzGençler 2.elden bir satıcı g920 yi 550 TL'ye koymuş niye bu kadar ucuz diyorum hediye diyor fatura ve garantiside yok diyor sizce alınır mı? faturasız garantisiz eşya
Hmm... Neymiş bu açık? (alacağımdan değil merakımdan)çalıştığına emin olun ama doğru göndereceğinden emin değilim dedikleri gibi çok ucuz
Logitechin bir açığı var millet o açıktan yararlanarak bedava ürünler alabiliyor. Bu açıktan yararlanarak ürün alıp satışı yapan çok kişi tanıyorum.
Link ver ben bi bakıyım anlarım ben dolandırıcıdanGençler 2.elden bir satıcı g920 yi 550 TL'ye koymuş niye bu kadar ucuz diyorum hediye diyor fatura ve garantiside yok diyor sizce alınır mı? faturasız garantisiz eşya
Link ver ben bi bakıyım anlarım ben dolandırıcıdan
konu açtım bakabilirsin.Hmm... Neymiş bu açık? (alacağımdan değil merakımdan)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon yanlis alıntı
Adamla sözleştim deneyip alıcam kazıklanırsamda bi soğuk su içerim artık