Neler Yeni

Abilerim Ablalarım bi bakarsanız (kız meselesi)

talha_157

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Talha Demirtaş
kısa bir sürede değil
Son günlerde onda bir değişiklik yada farklı tavırlar sezdiniz mi bu 6 ay süreye göre farklı bir şey ?
Her şey 1 gecede mi oldu yani emin misiniz ?
Ya son haftadır sözlerini tutmuyordu pek. İçime bir hia geldi acaba aldatıyormu beni diye hatta aradım sordum hemen başkasınımı istiyorsun diye saçmalıosun yemin ederim kimseyi sevmiyorm dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her gecenin bir gündüzü vardır...

Yani birden çok sebebi olabilir aklıma gelen sebeplerde sizin söylediğinize göre uyuşmayan sebepler.
Sorma imkanınız var mı her yerden engelledi mi sizi?
Heryerden engelledi yazma daha bana dedi

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Ya son haftadır sözlerini tutmuyordu pek. İçime bir hia geldi acaba aldatıyormu beni diye hatta aradım sordum hemen başkasınımı istiyorsun diye saçmalıosun yemin ederim kimseyi sevmiyorm dedi

Heryerden engelledi yazma daha bana dedi
Peki tanığınız samimi olduğunuz bir arkadaşı var mı sizin yerinize sorabilecek
Sebepsiz ayrılmak da saçma yani dile kolay 6 ay nasıl oldu da bir gecede uçup gitti ?

talha_157

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Talha Demirtaş
Peki tanığınız samimi olduğunuz bir arkadaşı var mı sizin yerinize sorabilecek
Sebepsiz ayrılmak da saçma yani dile kolay 6 ay nasıl oldu da bir gecede uçup gitti ?
Onun en yakın kız arkadaşından birine yazdım sorarım yazarım ben sana dedi 2 3 saat sonra o da engelledi :D
Neyse Hayırlısı Diyelim

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Onun en yakın kız arkadaşından birine yazdım sorarım yazarım ben sana dedi 2 3 saat sonra o da engelledi :D
Neyse Hayırlısı Diyelim
Valla ne diyeyim bilemedim gerçekten üzüldüm :(
Vardır bunda da bir hayır sıkma canını.
Tüm samimiyetimle söylüyorum (yaşadım çünkü) giden gitmeseydi belki de seni daha çok seven biri gelmeyecekti,
Giden gittiği ile kalsın sana daha iyileri kalır...;)

Bu arada harf farkıyla adaşımsın :D

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşıda engellediyse bir şey vardır neyse daha iyisi çıkar karşına

• Muhteşem
Reaksiyonlar: LvdR

Mauro İcardi

80+ Bronze
Ben size bir şey diyim mi takmamak lazım

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Çok ilgi gösterme kanka 2. plana düşersin. Tecrübe ile konuşuyorum.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Arda
knk yıkık gibi davranma kesinlikle ve senin whatsapp da profil fotoğrafını kaldır sende onu engellemiş gibi gözük ve acı çekişini izle denedim onaylı arkadaşımı whatsapp tan engelledim pp mi kaldırdım ve bana knk nasılsın yazdı knk barışakmı yazdı knk bir bak lütfen bak yazdı birde ayarlarda çevrim içi gözükmeyi kapat öyle bir ayar vardı galiba onu kapat ve rahatına bak.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Gençler bu sabaha kadar sevgilimle bir problemim yoktu gecede seni çok seviyorum vs sevgi sözleri söylüyordu ama sabah ne olduysa bana sevgim azaldı dedi ve ayrılmak istediğini söyledi bende sen bilirsin dedim. İgden engellemiş whatssapddan da ben yazdım ne oldu bir gecede söyle bir sorunmu var vs bana dediki bana yazma engelliyorum engellemezsem yazıcaksın biliyorum dedi. Sizce ne olmuş olabilir ne yapmaya çalışıyor.
(Yaşım 18)

Ve çok değer verip ilgi gösteriyordum yani
aldatmış knk ggwp

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Gençler bu sabaha kadar sevgilimle bir problemim yoktu gecede seni çok seviyorum vs sevgi sözleri söylüyordu ama sabah ne olduysa bana sevgim azaldı dedi ve ayrılmak istediğini söyledi bende sen bilirsin dedim. İgden engellemiş whatssapddan da ben yazdım ne oldu bir gecede söyle bir sorunmu var vs bana dediki bana yazma engelliyorum engellemezsem yazıcaksın biliyorum dedi. Sizce ne olmuş olabilir ne yapmaya çalışıyor.
(Yaşım 18)

yeni birine aşık olmuşsa seni istemeyebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Doğan PİKAY
(Yaşım 18)

Bence senin hakkında yanlış bişey duymuştur. (yaşım 15 ama meraktan geldim :D)

Rammstein

80+ Silver
Kızlar Soruyor Sitesine Sordukları İnanılması Güç Sorularla Ya Siz Gerçek  misiniz? Dedirten 21 Kişi - onedio.com

Komando41.

80+ Silver
Bırak o seni kaybettiğine yansın

Top Bottom