Neler Yeni

Sevgilim sözümü dinlemiyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Gençler sevgilim neredeyse hergün erkeklerle takılıyor takılmasını istemediğimi söylüyorum ona arkadaşım napıyım diyor . Ben ona 1 2 erkek arkadaşıyla takılmasını söyledim zaten iyi biri çünkü onlar ama bu takıldıkları sevgilisi olduğunu bile bilmiyor söylemek istemiyormuş hanımefendi. Ve benimde kızlarla takılmamı istemiyor ve bende sözünü dinleyerek kızlarla arama mesafe koydum. Ben ne yapayım şimdi sinirden gidip bütün hepsini dövesim geliyor.
ya bırak boşuna boşuna uğraşma. ayrıl gitsin. bi fayda gelmez ondan. bende de aynı şey vardı ayrıldım kafam rahatladı valla. günün 10 saatini ona harcamışımdır. mesajlara da geç cevap veriyordu. boşver.

Excator23cm

80+ Gold
yenisine geç bro kız mı yok sanki

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Kanka sende mesafe koyma atlar kızların içine kıskandır
Sonra zaten oda sinirden araya mesafe koyar

La o değilde nasıl kız arkadaşınız oluyor benim 18 senedir hiç kız arkadaşım olmadı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kanka sende mesafe koyma atlar kızların içine kıskandır
Sonra zaten oda sinirden araya mesafe koyar

La o değilde nasıl kız arkadaşınız oluyor benim 18 senedir hiç kız arkadaşım olmadı
Olan zaten 1 hafta sonra ayrılıyor. Önemli olan düzgün bir ilişki oluşturmak.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Yaş kaç ?sevgilin yedek adam tutuyor gibi geldi. Sevgiliyseniz niye o takıldıgı erkeklere söylemiyor? Yani boynuzlarına şmididen törpü al düzeltirsin.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gençler sevgilim neredeyse hergün erkeklerle takılıyor takılmasını istemediğimi söylüyorum ona arkadaşım napıyım diyor . Ben ona 1 2 erkek arkadaşıyla takılmasını söyledim zaten iyi biri çünkü onlar ama bu takıldıkları sevgilisi olduğunu bile bilmiyor söylemek istemiyormuş hanımefendi. Ve benimde kızlarla takılmamı istemiyor ve bende sözünü dinleyerek kızlarla arama mesafe koydum. Ben ne yapayım şimdi sinirden gidip bütün hepsini dövesim geliyor.
ayrıl öyle ise şimdi dinlemeyen ileride hiç dinlemez zaten sevgili genç yaşta boş iş aga ya gençken yaşayalım hayatımızı sallayın sevgiliyi falan

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
hiçbir şey diyemezsin aga kız da reşit sen de reşitsin