Arama sonuçları: *

1. edipbaran

Core i7-1165G7 İşlemciye RAM Takviyesi

Anladım çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sağolun.
  2. edipbaran

Öyleyse bu darboğaz'ı engellemek için bir yol yok mu?
  3. edipbaran

Kullandığım program: Visual Studio Code ve Flutter yazıyorum ama emulator açarken ve android çalıştırırken bazen 4- 5 saniye donma yapıyor yani kullanımı %100' e çıkıyor işlemcinin
  4. edipbaran

Selamlar, i7 1165G7 işlemcili leptobum var ve ram upgrade ile 32GB 3200 mhz ram taktım ama yazılım için kullandığım bazı programlar işlemciye yükleniyor ve ben de işlmecimi ram ile daha fazla desteklemek istiyorum. (işlemcim bazen %100 kullanılıyor ve bana engel olacak şekilde donmalar yapıyor.)...
  5. edipbaran

Laptobumun işlemcisini değiştirmek istiyorum

Anladım hepinize çok teşekkür ederim ♥️
  6. edipbaran

Tamamdır çok teşekkür ederim
  7. edipbaran

Çünkü çok güçsüz 1.90 GHZ de çalışıyor ve birde yazılım geliştirdiğim için işlemcinin güçlü olması şart bi build i 10 dakika boyunca bekliyorum
  8. edipbaran

Anladım çok teşekkür ederim.
  9. edipbaran

Merhabalar ben laptobumun işlemcisini değiştirmek istiyorum ama laptobumun bunu destekleyip desteklemediğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Birde hangi işlemciler ile değiştirebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum :)...
  10. edipbaran

Girişimcilik İçin Tavsiyelere İhitiyacım Var!

Çok teşekkür ederim, şöyle söyleyeyim mağazayı açarken sadece bir kategoriyi seçip öyle ürün ekleyebiliyoruz malesef yani ben ev dekorasyonları seçtim ama elektronik aletleri ürünlerini yüklerken o kategoriyi yükleyemiyorum
  11. edipbaran

Kişiye özel hediyelik eşya ev ve ofis dekorasyonları
  12. edipbaran

Tavsiyen için çok teşekkürler lakin henüz bir satış bile olmadı malesef beklemek zorundayız veya harçlıklarımız ile reklama para vermek zorundayız.
  13. edipbaran

Tamamdır Hepinize Çok Teşekkür Ediyorum Amacım tamamen tavsiye almaktı kesinlikle reklam değildir! 😇
  14. edipbaran

Haklısın benim ise öğrenmek istediğim şey o satışlara ne zaman geçebiliriz yani kendimizi ne zaman öne çıkarabiliriz gibisinden 1622478565 Bizimkisi biraz ücretsiz girişimcilik :geek:😁
  15. edipbaran

Web sayfaları yapıp yayınlayabiliyorum ama orda çok fazla bir kazanç yok malesef
  16. edipbaran

Eğerki böyle bir düşünceniz varsa özür dilerim 1622478356 Çok Teşekkür ederim
  17. edipbaran

O tarz ürünleri satışa koyabilmemiz için halihazırda bir miktarda paraya ihtiyacımız var lakin bizim elektronik gibi bir kategoriye geçiş yapmamız bizim gözümü kapatıyor yani bize çok riskli geliyor ve gerçekten de öğrenci olduğumuz için o kategoriye geçemiyoruz para konusu bizi çok zorluyor
  18. edipbaran

Gittigidiyor harici herhangi bir yerde mağaza açabilmemiz için şirkete sahip olmamız gerekir ve ücret ödeyebilme gibi bir imkanımız yok malesef öğrenci olduğumuzdan dolayı
  19. edipbaran

Söylediklerinin hepsini tek tek uygulayacağım Çok Teşekkürler
  20. edipbaran

Çok teşekkür ederim ve uygulamaya başlayacağım
Top Bottom