Neler Yeni

Girişimcilik İçin Tavsiyelere İhitiyacım Var!

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

edipbaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Edip Baran
Facebook
edipbaran38
Dediği gibi elektronik eşyalar satmak daha fazla kitleye hitap eder ve mesela bu ürünlerin yanına küçük bir çikolata da olsa hediye koymanız alıcının hoşuna gidecektir. Reklam fikrine de katılıyorum reklamla çok hızlı bir şekilde büyüyebilirsiniz.
Ben al-sat yapıyordum (ekran kartı) letgo-sahibinden sitelerinden ve bu işte bile çok kar elde ettim. Fakat dediğim gibi küçük miktarlarla (10-20) kar yapmak çok zor. Elektronik ve biraz tuzlu "fazlaya kaçmayacak şekilde" ürünler satarsanız daha çabuk gelişebilirsiniz.
O tarz ürünleri satışa koyabilmemiz için halihazırda bir miktarda paraya ihtiyacımız var lakin bizim elektronik gibi bir kategoriye geçiş yapmamız bizim gözümü kapatıyor yani bize çok riskli geliyor ve gerçekten de öğrenci olduğumuz için o kategoriye geçemiyoruz para konusu bizi çok zorluyor

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Herkese merhabalar ben Edip Baran,
Biz 3 arkadaş ve benle birlikte 4 kişilik bir girişimcilik grubumuz var son 1.5 aydır gittigidiyor da mağazamız var ve ücretsiz olarak açabileceğimiz tek mağaza orasıydı.
Bu işi para harcamadan yürütmeye çalışıyoruz ve grubumuzun ismi four young.
Siz abilerim ve kardeşlerimden sadece tavsiyeler istiyorum Her Konuda!
Oluşturduğumuz gittigidiyor mağazamızın linki bu https://www.gittigidiyor.com/magaza/fouryoung
Ve ayrıyeten de Blogger üzerinden de mazamızdaki ürünlerin de tanıtımları için web sayfası oluşturdum oraya da göz atmanızı isterim link bu http://fouryoungtr.blogspot.com/
Vereceğiniz her tavsiyeye açığım (örneğin: siteme nasıl trafik çekerim , ürünlerin açıklamaları , katalog düzen vs.)
Yeniyiz ama sizlerin bilmemizi istediğiniz her türlü tavsiyeye açığım.Şimdiden Teşekkürler 😇
yazılımcı ol

edipbaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Edip Baran
Facebook
edipbaran38

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
O tarz ürünleri satışa koyabilmemiz için halihazırda bir miktarda paraya ihtiyacımız var lakin bizim elektronik gibi bir kategoriye geçiş yapmamız bizim gözümü kapatıyor yani bize çok riskli geliyor ve gerçekten de öğrenci olduğumuz için o kategoriye geçemiyoruz para konusu bizi çok zorluyor
Bu işten zamanla para kazanabilirsiniz zaten. Risk almak gerekiyor arada unutmayın. 30 günde kazanacağınız parayı 3 günde kazanırsınız.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

edipbaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Edip Baran
Facebook
edipbaran38
Bu işten zamanla para kazanabilirsiniz zaten. Risk almak gerekiyor arada unutmayın. 30 günde kazanacağınız parayı 3 günde kazanırsınız.
Haklısın benim ise öğrenmek istediğim şey o satışlara ne zaman geçebiliriz yani kendimizi ne zaman öne çıkarabiliriz gibisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adı üstünde girişimcilik. Bir miktar para harcamak gerekiyor illah.
Bizimkisi biraz ücretsiz girişimcilik :geek:😁

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Haklısın benim ise öğrenmek istediğim şey o satışlara ne zaman geçebiliriz yani kendimizi ne zaman öne çıkarabiliriz gibisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizimkisi biraz ücretsiz girişimcilik :geek:😁
Eğer reklama bir bütçe ayırırsanız kısa zamanda geçebilirsiniz diye düşünüyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Başlangıç olarak aylık 200-300 TL ciro yaparsanız yatırım yapmaya başlayabilirsiniz bence.

Mağazanızın reklamını iyi yaparsanız birçok insanın dikkatini çekebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,716
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom