Arama sonuçları: *

1. V

ASUS USB-N14

Driver kurmadan kullanırsan çok yaşatır oyunda sorun. Ama driver kurunca baya baya işe yarıyor. Ama yine de tavsiyem antenli modeller
  2. V

İtopya 24G2U Ölü Piksel

Google a ölü pixel testi yazın çıkan sitedeki adımları izleyip testi yapın. Test anında ekranda renklenmeyen siyah noktalar ölü pixel oluyor
  3. V

İtopya 24G2U Ölü Piksel

Bildiğim kadarıyla itopya 5 ölü pixel üstünü sorun olarak kabul edip ürünü değişime alıyordu. 3 için yardımcı olmazlar bence
  4. V

ŞU AN ALINIR MI

DA V3.5 in parçalarının fiyatını vatan da ve itopyada hesapla tek tek hangisi kazançlı ise. Bütçenize uygun bir sistem seçmişsiniz. Ama şöyle bir durum var. Vatan direk parçaları gönderiyor. İtopya 50₺ fark ile kurulum montaj da yapıp gönderiyor. Her ikisinin de ortalama kargo ile gelme süresi...
  5. V

ŞU AN ALINIR MI

Bence Covid sonrası ekonominin düzelmesi uzun sürecek bir durum(dolar düşmesi hususunda). Süreçte amerikanın saçma hareketleri kendi para birimine büyük değer kaybettirmez ise ülkemizdeki pc parça fiyatlarında düşme olmaz bence. Kdv indirimi yakalayıp vatan da vs almak makul bence
  6. V

Yardım eder misiniz fan konusunda

Ürünü almışsın yardımlık bir konu kalmamış gibi ama şunları tavsiye edebilirim: İşlemcin buna rağmen ısınıyorsa termal macunun varlığını/azlığını bir kontrol et bence. Kasa içi havalandırmanı gözden geçir. Kapağı açmak soğutmak için doğru yöntem değil. Fanı alırken yorumlardan çok...
  7. V

Kulaklık Önerisi

MSI Immerse GH10 Aradığın fiyat bandında ve çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. https://www.itopya.com/msi-immerse-gh10-gaming-kulakici-kulaklik/
  8. V

Fan Yönleri Problemi

O halde kurulum yaptığım şekli bozmadan deneyeyim. OC planladığımdan soğutmak önemli benim için :) garantiye almaya çalışıyorum
  9. V

Fan Yönleri Problemi

Alttaki resimde görüldüğü gibi kasa ön panelinde 3 fan var. Bu bloğun arkasına sıvı soğutma sistemini takmak mı mantıklı? Yoksa ön paneldeki iki fanı söküp sıvı soğutma bloğunu oraya bağlayıp çıkan 2 fanı kasanın üst tarafına egzoz fan gibi kullanmak mı?
  10. V

Fan Yönleri Problemi

Hayır radyatörü resimdeki gibi içeriye takıp öndeki 3 fanı ellemesek soğutma açısından mantıklı olur mu? Şu sorun olabilir mi birbirine sırf vermiş iki fan grubunun ikisinin de dışarı üflemesi yada içer üflemesi sıkıntısı gibi?
  11. V

Fan Yönleri Problemi

Merhaba arkadaşlar. Soğutma ile ilgili ufak bir sorunum var. Yeni sistem topladım ve aldığım sıvı soğutucu kasamın üst kısmına büyük geliyor(ramlar takılmıyor fan büyüklüğünden kaynaklı). Konu ile ilgili araştırma yaptım ve Thermaltake nin kendi sitesinde bir resim gördüm. Acaba bu şekilde bir...
Top Bottom