Neler Yeni

ASUS USB-N14

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
Acaba kullanan var mı evde 35mbps internet kullanıyorum ve bugün sipariş verdim oyun oynarken bana ping çok yaratır mı? Modemle aramda yaklaşık 5 6 metre ve 1 duvar var çok kalın olmayan kasa da duvara dip dibe bir bilgisi olan var mı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hamza Emir Köse
bende baya ping oluyor arada duvar var modemle kasa arası 50 cm bile degil

vapHerN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan Eren
Driver kurmadan kullanırsan çok yaşatır oyunda sorun. Ama driver kurunca baya baya işe yarıyor. Ama yine de tavsiyem antenli modeller

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Acaba kullanan var mı evde 35mbps internet kullanıyorum ve bugün sipariş verdim oyun oynarken bana ping çok yaratır mı? Modemle aramda yaklaşık 5 6 metre ve 1 duvar var çok kalın olmayan kasa da duvara dip dibe bir bilgisi olan var mı acaba
Konum olarak dediğin gibiyim ben de dostum. Aynı cihazı kullanıyorum. Ben PC'den oyun yada youtube'dan bir video açtığımda evdeki bütün interneti dibine kadar sömürüyor. Evde benden başka kimse internete bakamıyor. Çekim gücü oldukça iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driver kurmadan kullanırsan çok yaşatır oyunda sorun. Ama driver kurunca baya baya işe yarıyor. Ama yine de tavsiyem antenli modeller
Antenli zaten dostum. İnternete yazıp bakaydın bari adamın ne sorduğuna komik duruma düşüyorsunuz burada.

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows 10 da otomatik driver kuruyor kendi

Konum olarak dediğin gibiyim ben de dostum. Aynı cihazı kullanıyorum. Ben PC'den oyun yada youtube'dan bir video açtığımda evdeki bütün interneti dibine kadar sömürüyor. Evde benden başka kimse internete bakamıyor. Çekim gücü oldukça iyi.

Antenli zaten dostum. İnternete yazıp bakaydın bari adamın ne sorduğuna komik duruma düşüyorsunuz burada.
Ping sıkıntısı var mı peki

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4-5mbps internet hızı alıyoruz dostum bende her türlü oluyor biraz. Ama 35mbps internet hızıyla asla olmaz.
Bende aldım ama sonra biraz çekindim şimdi gelir de ping olur cs de, sonra parçalamıyayım onu, ama teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,815
Üyeler
167,723
Son üye
emreaktas190713
Top Bottom