Arama sonuçları: *

1. W

Amazon'dan alınan Xbox Series X ürün iptal ürünü olabilir mi?

müşteri hizmetleriyle kesin olarak konuş için rahat olsun sıfır kapalı kutu değişimi isteyin. Ya da açılmış kutuyu da iade edebiliyorsunuz iade edin tekrar satın alın. Benim aldığım telefonun kasasında çok minik çatlak çizik gibi bir şey vardı. Hiç bunlara çizik kırık var demedim. Yenisini satın...
  2. W

Amazon'dan alınan Xbox Series X ürün iptal ürünü olabilir mi?

Amazon bu iade edilen ürünleri satmıyor normalde eskiden imhaya firmaya gönderiyorlardı. Artık outlet mağazasında ikinci el kapalı kutu olarak satıyorlar.
  3. W

Truckersmp perma ban affi

milleti s1kerken bize mi sordun kardeşim iyi olmuş XD
  4. W

Öneri 1.350.000 Araç tavsiye

Maksimum belirttiğim tutarda ikinci el maksimum 50k kilometrede değişensiz tercihen boyasız sıkıntı çıkartmayacak aile aracı tavsiye edecek var mıdır ?
  5. W

Fiat Egea peugeot 301?

1.4 sıkıntılı 1.6 multijet gelmiyorsa temiz 1.3 multijet al
  6. W

Direksiyon seti kiralamak istiyorum

ikinci el al sat hocam ya kimse kiralamaz
  7. W

🔥İndirim Otomatik Köpük Sabun Makinası 199₺

aliexpresste 50 lira türkiyede 700 lira yuh lan ikisini birleştirip 100 stok satacaksın 500 den stonks
  8. W

Pttavmden telefon alınır mı arkadaşlar

ithalatçı garantili hiç bir telefonu evime sokmam. Yurtdışı alırım imei çaktırırım yarı fiyatına paşa paşa kullanırım aynısını. Ya yurtdışı ya da distribitör garantili cihaz al
  9. W

🔥İndirim Otomatik Köpük Sabun Makinası 199₺

aldığın sabunun üstüne takıyon işte kanka
  10. W

Valorant sizde de çöktümü ? (düzeldi)

hocam internet olmadığı için genel bir şey mi onu bile anlayamadım ya. Son bir iki aydır kablonet sürekli geceleri interneti kapatıyor. 2 yıl sorunsuz kullandım bokunu çıkardılar son 2 aydır.
  11. W

Valorant sizde de çöktümü ? (düzeldi)

hiçbir boka girmiyor 0r0spu evlatlarının verecekleri internete sokayım müşteri hizmetleri de suratıma kapattı konusurken p.s 1000 mbit kablonet
Top Bottom