Neler Yeni

🔥İndirim Otomatik Köpük Sabun Makinası 199₺

Gky61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
1996
Ben evde kullanıyorum xiaomi kötü yanı pilli olması ve o takılma abaratının hassas olması sanki bilerek yapmışlar her sabun doldurmada biraz biraz kırılıyor. Sonunda komple gidiyor. Temudan farklı bir model şarjlı olanı aldım onu kullanmaya başladım. Ama xiomi sessiz ve ideal bir şekilde köpük yapıyor.

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
hüseyin doğan
Ben evde kullanıyorum xiaomi kötü yanı pilli olması ve o takılma abaratının hassas olması sanki bilerek yapmışlar her sabun doldurmada biraz biraz kırılıyor. Sonunda komple gidiyor. Temudan farklı bir model şarjlı olanı aldım onu kullanmaya başladım. Ama xiomi sessiz ve ideal bir şekilde köpük yapıyor.
sanırım konudaki ürün sabunluksuz geliyor. sabunluk olarak bir şey uydurabilir miyiz?

Gky61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
1996
Ve bu arada bu indirim değil benim sepetim de ekliydi 2-3 gün önce kalktı sepetinden. Sepetimde ekli olduğunda tam parça aynı fiyata yine trendyol satıcısı satıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım konudaki ürün sabunluksuz geliyor. sabunluk olarak bir şey uydurabilir miyiz?
Ben sanmıyorum onun takılacağı yer biraz sert çevirmeye kendini dağıttı başka bir ürünün malzemesi takılsa sağlam kalırmı bilemedim

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
mershadow
Ve bu arada bu indirim değil benim sepetim de ekliydi 2-3 gün önce kalktı sepetinden. Sepetimde ekli olduğunda tam parça aynı fiyata yine trendyol satıcısı satıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sanmıyorum onun takılacağı yer biraz sert çevirmeye kendini dağıttı başka bir ürünün malzemesi takılsa sağlam kalırmı bilemedim
bazı cevaplarda dahil bazılarına dahil değil demişler... Hayret bir şey anlamadım nasıl iş bu:kekw:

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-29 113549.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-29 113549.png
    157.7 KB · Hit: 19

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
hüseyin doğan
ben iptal ettim valla iadeyle falan uğraşamam hiç. bende sordum satıcıya dahil değil dedi.

withbrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Barış Okçu
Top Bottom